SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

X-Bionic

Pantaloni X-Bionic Effektor Biking Power Bib Tight

Cod produs: O020600

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
X-Bionic
Pret:
1.031,00 lei

Descriere

Pantalonii de ciclism X-Bionic Effektor Biking Power Bib Tight pentru barbati, ofera un fit perfect si o excelenta racire a corpului care ajuta sa va cresteti performantele. Constructia superioara a acestui produs de top, imbina cele mai avansate tehnologii X-Bionic. Compresia partiala Neural Response Effect, pune presiune pe nervii periferici, astfel mentinand organismul intr-o stare continua de pregatire, imbunatatind schimbul de impulsuri nervoase dintre creier si muschi. Prin Endurance4000XT Bike Pad care este o tehnologie care contine cusaturi high-tech de mana si ajuta la distribuirea uniforma a presiunii pe o suprafata mare asigurand si confort. Cu ajutorul 3D-BionicSphere System on the Back, se garanteaza o aerisire eficienta iar astfel umezeala este preluata si indepartata rapid. Aerul cald este retinut cu ajutorul canalelor integrate si astfel temperatura corpului este mentinuta la un nivel optim. Pernutele ISO-Pads sunt amplasate in zona muschilor fesieri si a soldului, mentinand o temperatura a corpului excelenta pentru continuarea activitatii in timp ce 6-Dimensional Elasticity ofera o elasticitate a materialului in 6 directii. Intercooler este tehnologia cu constructie 3D, care colecteaza transpiratia si o mentine pe suprafata pielii pentru a se evapora rapid. Datorita tehnologiei ISO-Shoulder materialul cu structura in valuri izoleaza zonele cu pierderi calorice maxime si mentine la un nivel excelent temperatura corpului. Two-Step 3D-BionicSphere System este o tehnologie a materialului, care dispune de o metoda de crosetare high-tech, asigurand o fixare foarte buna si un schimb optim de energie termica intre piele si textil. Prin X-BIONIC Partial Kompression se regleaza fluxul sangvin si se hranesc tesuturile, pastrand temperatura corpului. Protectia impotriva frisoanelor si mentinerea temperaturii optime este asigurata cu tehnologia 3D Bionic Sphere System. Muschii interiori ai coapsei sunt primii care transpira si sunt mai putin afectati de frig. In aceasta zona, cu ajutorul Innerlap AirConditioning Zone izolarea termica este zero iar astfel se asigura o mai buna respirabilitate a tesutului, impiedicand acumularea transpiratiei si racind tesuturile aferente. Pansamentul Neural Response Bandage are rolul de a presa zonele importante ale muschilor in vederea pregatirii acestora pentru efort. Temperatura optima a corpului, in acesti pantalorni este mentinuta cu ajutorul tehnologiei HeatTransfer Zone iar 3D-BionicSphere System at the Tailbone, transmite transpiratia din zona coccisului catre SweatTraps aflat in partea de jos si împiedica acumularea acesteia.




Tabel Marimi:





Compresie: Medie
Izolatie: Usoara




Materiale:


81% Poliamida
11% Polipropilena
8% Elastan




Tehnologii:


Neural Response Effect


Este o compresie partiala care pune presiune pe nervii periferici, astfel mentinand organismul intr-o stare continua de pregatire, imbunatatind schimbul de impulsuri nervoase dintre creier si muschi. 




Endurance4000FX Bike Pad


Endurance4000XT Bike Pad este o tehnologie cu cusaturi high-tech de mana, care ajuta la distribuirea uniforma a presiunii pe o suprafata mare si care asigura confort.




3D-BionicSphere® System on the Back


Structura patentata X-Bionic, garanteaza o aerisire eficienta iar astfel umezeala este preluata si indepartata rapid. Aerul cald este retinut cu ajutorul canalelor integrate si astfel temperatura corpului este mentinuta la un nivel optim.




ISO-Pad™


ISO-Pad asigura o buna protectie si incalzire a zonelor cu cele mai mari pierderi termice. Pernutele ISO-Pads sunt amplasate in zona muschilor fesieri si a soldului, mentinand o temperatura a corpului excelenta pentru continuarea activitatii.




6-Dimensional Elasticity


Materialul high-tech beneficiaza de elasticitate in 6 directii.





Intercooler™


Este o constructie tridimensionala cu structura in valuri care mentine temperatura tesaturilor la un nivel optim si care concentreaza transpiratia acumulata in zona coapselor si o mentine la suprafata pielii pana la evaporare.




Iso-Shoulder™


Materialul cu structura in valuri izoleaza zonele cu pierderi calorice maxime si mentine la un nivel excelent temperatura corpului.




Two-Step 3D-BionicSphere® System


Materialul dispune de o metoda de crosetare high-tech care asigura o fixare foarte buna si un schimb optim de energie termica intre piele si textila.




X-BIONIC® Partial Kompression


Acest sistem este o compresie partiala care regleaza fluxul sangvin si hraneste tesuturile pastrand temperatura corpului.




Innerlap AirConditioning Zone®


Datorita faptului ca muschii interiori ai coapsei sunt primii care transpira si sunt mai putin afectatati de frig, aceasta tehnologie actioneaza in acea zona printr-o izolare termica zero iar astfel se asigura o mai buna respirabilitate a tesutului, impiedicand acumularea transpiratiei si racind tesuturile aferente.




Neural Response Bandage


Neural Response Bandage este un pansament care are rolul de a presa zonele importante ale muschilor in vederea pregatirii acestora pentru efort.




HeatTransfer Zone


Este un sistem care asigura o temperatura corporala optima.




3D-BionicSphere System at the Tailbone


Aceasta tehnologie ajuta la transmiterea transpiratiei din zona coccisului prin sistemul 3D-BionicSphere pentru evaporare. Sistemul SweatTraps aflat in partea de jos, are misiunea de a prelua transpiratia, impiedicand acumularea acesteia iar aceasta prima etapa care duce de cele mai multe ori la iritatii ale pielii, este întrerupta inca de la inceput.




Instructiuni Spalare:


 

Este recomandat sa nu folositi detergent, clor sau balsam de rufe la spalare si sa intoarceti bluza pe dos.

Produse similare

Scott Tricou Ciclism Barbati Defined DRI Lime

Scott Tricou Ciclism Barbati Defined DRI Lime

Pret redus 139,00 lei

Pret recomandat: 199,00 lei

Scott Tricou Ciclism Barbati Defined DRI Verde

Scott Tricou Ciclism Barbati Defined DRI Verde

Pret redus 139,00 lei

Pret recomandat: 199,00 lei

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER