SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

Orion

Banda Alergare Electrica Profesionala Orion RACE Y5000

Cod produs: RACE Y5000

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare: 3-4 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
Te rog sa retii ca, in cazul in care ai montat deja produsul (daca acesta necesita montaj), furnizorul nostru va retine 20% din valoare cu titlul de "diminuare a valorii produsului". Daca exista si daune in urma montajului aceasta retinere poate creste. Iti multumim pentru intelegere.
Pret:
24.999,00 lei

Descriere

Banda electrica profesionala pentru alergare Orion RACE Y5000;

Dorința de a ne îmbunătăți sănătatea si de a ne menține un stil de viata echilibrat a inspirat tot mai multe persoane sa aducă acasa experienta minunata a unei benzi de alergare din sălile de sport.
Banda de alergare ORION RACE Y5000 este incurajarea perfecta pentru utilizatorul care dorește sa-si îmbunătățească viteza si rezistenta si dorește ca echipamentul de antrenament sa aibă un rol activ in a-l ajuta sa-si atingă obiectivul pe care si l-a propus.
ORION RACE Y5000 este o banda de alergare de înalta calitate conceputa pentru uz profesional. Race Y500 are un motor de 3CP, ce permite o viteza de pana la 25km/h si reglarea inclinației pe 25 nivele. Banda Orion Y5000 are cadru robust, suprafața mare de alergare de 160x60 cm si suporta o greutate maxima a utilizatorului de pana la 250kg. Computerul afișează informații necesare precum viteza, distanta parcursa, frecventa cardiaca si caloriile arse. Alte avantaje ale benzii de alergare Race Y5000 sunt senzorii de ritm cardiac plasati pe mânere, rotile de transport pentru o manipulare ușoara, audio MP3, boxe incorporate. Banda este prevazuta cu cheie de siguranța pentru oprirea instantanee a antrenamentului in cazul in care va dezechilibrați. Cu un motor bine angrenat, banda de alergare poate fi folosita atât pentru mers, cat si pentru alergat ușor sau intens. Orion Race Y5000 nu tremura si nu se clatina chiar si daca este utilizata la viteza maxima de 25km/h. Suprafața de alergare este prevazuta cu un sistem special de atenuare a șocurilor in timpul utilizării, protejându-va articulațiile si făcând alergarea mai ușoara.

Banda de alergat ofera posibilitate de conectare prin Bluetooth cu aplicatiile Kinomap si Fitshow, aplicatii ce pot fi descarcate atat din App Store cat si din Google Play.

Kinomap este o aplicatie de antrenament interactiva ce a fost special create pentru fitness si sanatate. Aplicatia poate fi descarcata aproape cu orice telefon sau tableta. Prin conectarea benzii de alergat la aplicatia Kinomap cu ajutorul tehnologiei Bluetooth veti beneficia de o multitudine de informatii si programe de antrenament, parteneri de antrenament si rute astfel incat nu va veti mai plictisi niciodata in timp ce folositi banda de alergat. Imediat ce veti alege din cele 186000 mile de circuite, fotografiate cu camera de cea mai bună calitate, va incepe antrenamentul. Pe masura ce va antrenati, aplicatia va schimba automat inclinarea, daca banda suporta acest lucru, in functie de scenariul de antrenament ales. Aplicatia va indica toate datele antrenamentului dumneavoastra precum viteza, inclinare, puls, distanta etc. pentru monitorizare precisa a progresului. Datele antrenamentului pot fi partajate cu usurinta pe retelele sociale. Modurile de antrenament sunt clasificate in functie de dificultate, lungime si multe alte caracteristici ce va permit sa alegeti tipul de antrenament cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Fitshow este o aplicatie ce va permite sa va conectati cu banda dumneavoastra prin intermediul unei tablete sau a unui smartphone. Conexiunea se face usor, cu ajutorul tehnologiei Bluetooth, selectand aparatul dumneavoastra din lista de scanare. Odata ce conexiunea cu banda de alergat a fost initializata veti putea sa porniti/opriti banda de alergat, sa reglati viteza sau inclinarea. Pe ecranul dispozitivului conectat la banda de alergat se vor afisa informatii despre antrenament in timp real ce va vor ajuta sa va monitorizati performanta.

Caracteristici:
- Gama: Uz profesional;
- Motor: AC 3 CP ;
- Viteza: 1-25 km/h;
- Înclinare automata 25 nivele;
- Dimensiuni suprafața de alergare: 160*60 cm;
- Greutatea maxima a utilizatorului: 250kg;
- Dimensiuni in stare montata: 222*101.5*160 cm;
- Calculator LED cu lumina roșie;
- Posibilitatea împerecherii calculatorului cu un smartphone sau tableta prin intermediul tehnologiei Bluetooth pentru controlul benzii prin intermediul aplicației FitShow;
- 25 de programe presetate;
- Funcții calculator: puls, viteza, timp, distanta, calorii, înclinare ;
- Senzori puls pentru citirea ritmului cardiac;
- MP3 input, boxe incorporate;
- 95% asamblata in cutie;
- Funcția de siguranța - cheie magnetica ce permite oprirea imediata a benzii in cazul dezechilibrării;
- Sistem de amortizare a socului la alergare;
- Sistem ce ii asigura funcționarea ușoara si silentioasa;
- Sistem de lubrifiere automata;
- Roti transport pentru a fi usor de transportat;
- Perne elastice pentru amortizare;
- Greutate bruta: 285 kg;
- Greutate neta: 205 kg.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER