SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

Smartwool

Bentita Multisport Unisex Smartwool Merino Sport 120 Headband Multicolor

Cod produs: SW016631J801.OS

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare: 2-3 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
Smartwool
Pret:

Pret redus 74,00 lei

Pret recomandat: 99,00 lei

Descriere

Bentita Multisport Unisex Smartwool Merino Sport 120 Headband Multicolor

Pentru momentele în care doriți să vă feriți ochii de transpirație, dar nu aveți nevoie de protecție solară, banda de cap Merino Sport Ultralite este soluția. Realizată dintr-un amestec de lână Merino certificată ZQ și țesătură performantă Tencel™, este nebunește de moale, ușoară, rezistentă la mirosuri și făcută pentru a vă ajuta să vă mențineți răcoros. Cu un model colorblock pentru un stil îndrăzneț, această bentiță vă va menține confortabil în următoarea dvs. drumeție pe vreme caldă sau pe bicicletă.

Caracteristici:
- Țesătură ultra-ușoară, super moale, din amestec merino și tencel este concepută pentru a vă ajuta să rămâneți răcoros și confortabil;
- Rezistent la mirosuri;
- Mix de culori pentru plus de stil;
- Compoziție: 53% lână merino, 47% lyocell.

Tehnologii:
Lână Merino - Cea mai performantă fibră naturală provenită de la oile Merinos, de unde vine și denumirea caracteristică. Reglează temperatura corpului iarna și vara, este rezistentă la foc, este antistatică și asigură protecție solară ridicată. Este moale în contact cu pielea, absoarbe umezeala și poate fi purtată multe zile (chiar săptămâni), fără a dezvolta mirosuri neplăcute. Fibra de merinos are grosimea de 17-19.5 microni în comparație cu lâna obișnuită - 30-32 microni (ca un exemplu, firul de păr are grosimea de 60-80 microni). Această caracteristică excepţională a lânii merinos de a absorbi şi a elibera ulterior excesul de umezeală o face să regleze temperatura corpului: se formează un microclimat între piele şi fibra de merinos. Este materialul ideal de purtat sub îmbrăcămintea waterproof şi windstoper, tocmai datorită respirabilității native şi a capacitatății de reglare superioare a temperaturii. Lâna merinos se foloseşte la confecţionarea de îmbrăcăminte termică datorită proprietăţilor sale nenumărate sau a şosetelor pentru diferite activităţi precum schi, drumeţii, expediţii, alpinism, alergare.

Tencel lyocell - Tencel de la Lenzing Fibers, sau lyocell, așa cum se numește fibra generică, este un material natural. Tencel este fabricat din celuloza copacilor cu creștere rapidă, printre care și eucaliptul cultivat în plantații durabile. Procesul de fabricație este delicat pentru mediu și, pe cât posibil, este reciclat și reutilizat. Acesta este motivul pentru care Tencel a primit premiul "European Award for Environment" de la UE.

Materialul este confortabil și are proprietăți funcționale excelente. Este răcoros, elimină eficient umezeala și este foarte ușor și plăcut pe piele. De asemenea, materialul este foarte rezistent la spălare.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER