SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

X-Bionic

Bluza X-Bionic Biking Lady Ae Race Ow Lg-Sl

Cod produs: O020039

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 48h-72h
X-Bionic
Pret:
675,00 lei

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

Bluza X-Bionic ciclism AE RACE OW LG-SL Dama


Energia este puterea care pune un obiect în miscare. Cu ajutorul procesului de racire se reduc pierderile de energie, iar sportivul poate obtine rezultate extraordinare, depasindu-si limitele. Asta e ceea ce inginerii de textile au dezvoltat la X - BIONIC® Bike Race Shirt . Prin mecanismul tridimensional de racire: 3D - Sistemul BionicSphere® - specialistii au creat o bluza care imbunatateste de fapt performantele sportivului.
Tabel Marimi:Compresie: Medie
Compozitie Tehnica:


95% Poliamida
3% Elastan
2% Mythlan™
Materiale:


95% Poliamida
3% Elastan
2% Polipropilena
Tehnologii:
3D-BionicSphere® System in the chest area


Studiile fiziologice arata ca zona pieptului este cel mai bun loc pentru a regla temperatura corpului rapid si eficient. Fara a crea senzatia de racire, aerul proaspata provenit din sistemul 3D-BionicSphere® scade temperatura corpului in mod eficient prin intermediul unei structuri in forma de mici canale, prin care aerul trece si este temperat, precum apa printr-o ecluza. Umezeala si aerul cald este evacuat prin aceasta structura si inlocuit cu aer proaspat.
X-Impact Technology™


Tesatura speciala a tehnologiei X-Impact™ ofera compresie optima muschilor si performante imbunatatite prin reducerea vibratiilor, scaderea pulsului, cresterea eficientei cardio-vasculare, protejarea articulatiilor, a ligamentelor si a muschilor si  sustinerea organismul in momentele cele mai grele. Compresia graduala asigura deasemenea hranirea tesuturilor si a muschilor cu nutrientii esentiali pentru activitatea fizica intensa.

 
3D-BionicSphere® System on the back


Structura patentata X-Bionic® garanteaza ventilare eficienta. Astfel, umezeala este preluata si indepartata rapid. Lipsa perspiratiei permite canalelor integrate sa capteze aerul cald si sa mentina temperatura corpului la un nivel optim.
AirConditioning Channel®


Tehnologia AirConditioning Channel® este un sistem de ventilatie care consta intr-o serie de canale ce se infasoara in jurul corpului, transportand in mod constant aerul incalzit si umezeala. Aceasta permite aerului sa ajunga in zone care in mod normal nu sunt accesibile aerului proaspat. Studiile arata ca pieptul este o zona optima pentru transferurile termice, asa incat sistemul AirConditioning Channel® racoreste corpul fara a propaga senzatia de frig in organism.
SweatTraps®


Pentru a preveni perspiratia din primele momente, inginerii de la X-BIONIC® au construit o structura valurita care conduce perspiratia catre suprafata, unde este evaporata in zonele unde transpiratia se aduna. tehnologia Evaporation Surface Expander™ contribuie cumulativ la reducerea si evaporarea perspiratiei.
ExpansionRibs™


Materialul impletit al tehnologiei ExpansionRibs™ functioneaza pe principiul acordeonului, indoindu-se dupa articulatie si pastrand caldura corpului, chiar si atunci cand articulatia este intinsa la maxim. Aditional, aceasta faciliteaza miscarea libera a membrelor.
Buzunare spate


Ideale pentru a stoca obiecte in siguranta.
Instructiuni Spalare:


 

Intoarceti bluza pe dos si nu folositi detergent, clor sau balsam de rufe.

Produse similare

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER