SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

Alpina

Casca Ciclism Alpina Carapax Jr. Blue Albastru

Cod produs: skates_6058

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 7-10 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
Pret:
319,00 lei

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

Casca Alpina Carapax JR. este deosebit de usoara, ofera protectie sporita la impact si beneficiaza de un excelent raport pret/calitate. Greutatea redusa se datoreaza procedeului inmold, iar gurile supradimensionate prevazute cu protectie impotriva insectelor asigura ventilatia optima. Datorita sistemului de reglare a circumferintei, Run System Classic, si a sistemului de reglare a inaltimii, Custom Fit, casca Alpina Carapax JR. va fi deosebit de confortabila pentru utilizator.

Tehnologii:
- Hi Eps - Castile Alpina au structura interioara realizata din HI-EPS(highly expanded polystyrene). Acest material este format din "camere" de marime microscopica pline cu aer cu rolul de a absorbi forta impactului. Hi-Eps-ul ofera protectia optima permitand in acelasi timp crearea unei casti mai putin voluminoase.
- Inmold Tec - Prin acest proces carcasa exterioara din polycarbonat este incalzita la temperaturi foarte mari si aplicata peste structura EPS.
- Ceramic Shell - Carcasa de polycarbonat rezistenta la impact si zgarieturi este prezenta pe toate castile inmold ale Alpina.
- Edge Protect - Prin acest proces carcasa exterioara din polycarbonat este incalzita la temperaturi foarte mari si aplicata peste structura EPS.
- Run System Classic - Circumferinta capului in cazul copiilor variaza cu mult mai mult decat in cazul adultilor. Acest sistem ofera o potrivire customizata pentru nevoile celor mici.
- Fly Net -Dezvoltatorii Alpina dedica foarte mult timp si energie pentru imbunatatirea continua a ventilatiilor dispuse pe casti. Astfel, castile Alpina au unele dintre cele mai bine gandite sisteme de ventilatie, oferind necesarul de racoare in zilele calduroase.
- Custom Fit - Presupune un sistem de reglare in trepte a strap-ului, in functie de modul de utilizare al castii.
- Shield Protect - Viziera cu protectie impotriva razelor soarelui.
- AirFlow Vents - Dezvoltatorii Alpina dedica foarte mult timp si energie pentru imbunatatirea continua a ventilatiilor dispuse pe casti. Astfel, castile Alpina au unele dintre cele mai bine gandite sisteme de ventilatie, oferind necesarul de racoare in zilele calduroase.

Greutate: 230g.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER