SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

Alpina

Casca Skating Copii Alpina Hackney Disney Minnie Mouse Multicolor

Cod produs: skates_7517

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
Pret:
269,00 lei

Descriere

Casca Hackney combina cele mai bune tehnologii de protectie cu un design modern. Carcasa exterioara este cea responsabila cu protectia sporita, fiind robusta si rezistenta la impact. Casca Hackney. este in acelasi timp foarte confortabila si circumferinta intrioara poate fi ajustata pentru o potrivire perfecta, prin intermediul sistemului Run System Classic. 12 guri de ventilatie sunt dispuse astfel incat utilizatorul va beneficia de o temperatura optima in orice conditii.

Tehnologii:
- Hi Eps - Castile Alpina au structura interioara realizata din HI-EPS(highly expanded polystyrene). Acest material este format din "camere" de marime microscopica pline cu aer cu rolul de a absorbi forta impactului. Hi-Eps-ul ofera protectia optima permitand in acelasi timp crearea unei casti mai putin voluminoase.
- Hard Shell - Combinatia dintre o carcasa exterioara rezistenta la impact (ABS sau polycarbonat) si o carcasa interioara realizata din EPS ofera maxim de siguranta.
- Run System Classic - Circumferinta capului in cazul copiilor variaza cu mult mai mult decat in cazul adultilor. Acest sistem ofera o potrivire customizata pentru nevoile celor mici.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER