SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

Alpina

Casca Skating Copii Alpina Panoma Classic White/Prosecco Gloss Alb

Cod produs: skates_8094

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 3-4 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
Pret:
249,00 lei

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

Cu un design clasic si multe tehnologii integrate, casca Alpina Panoma Classic este companionul perfect pentru plimbarile in mediul urban. Datorita sistemului de reglare a circumferintei si a posibilitatii de reglare pe inaltime aceasta casca se va potrivi perfect. Greutatea redusa este obtinuta prin utilizarea tehnologiei inmold, iar ventilatia este asigurata prin pozitionarea a 2 guri de aerisire.

Tehnologii:
- Hi Eps - Castile Alpina au structura interioara realizata din HI-EPS(highly expanded polystyrene). Acest material este format din "camere" de marime microscopica pline cu aer cu rolul de a absorbi forta impactului. Hi-Eps-ul ofera protectia optima permitand in acelasi timp crearea unei casti mai putin voluminoase.
- Inmold Tec - Prin acest proces carcasa exterioara din polycarbonat este incalzita la temperaturi foarte mari si aplicata peste structura EPS.
- Ceramic Shell - Carcasa de polycarbonat rezistenta la impact si zgarieturi este prezenta pe toate castile inmold ale Alpina.
- Run System Classic - Circumferinta capului in cazul copiilor variaza cu mult mai mult decat in cazul adultilor. Acest sistem ofera o potrivire customizata pentru nevoile celor mici.
- 3D Fit - Posibilitatea de ajustare pe inaltime a sistemului de reglare.
- AirFlow Vents - Dezvoltatorii Alpina dedica foarte mult timp si energie pentru imbunatatirea continua a ventilatiilor dispuse pe casti. Astfel, castile Alpina au unele dintre cele mai bine gandite sisteme de ventilatie, oferind necesarul de racoare in zilele calduroase.
- Fly Net - Dezvoltatorii Alpina dedica foarte mult timp si energie pentru imbunatatirea continua a ventilatiilor dispuse pe casti. Astfel, castile Alpina au unele dintre cele mai bine gandite sisteme de ventilatie, oferind necesarul de racoare in zilele calduroase.
- Shield Protect - Viziera cu protectie impotriva razelor soarelui.

Greutate: 255 g.
Made in Germany
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER