SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

Tyr

Costum Neopren Triatlon Femei Tyr Hurricane Cat.5 Black/Blue

Cod produs: HCCVF-093

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 48h-72h
In aceasta perioada, datorita volumului crescut de comenzi, exista posibilitatea unor neconcordante cu stocurile reale.
Tyr
Pret:
2.399,00 lei

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

Costum Neopren Triatlon Femei Tyr Hurricane Cat.5 Black/Blue
Denumita astfel, dupa zeul nordic al razboinicilor, marca TYR intruchipeaza spiritul competitional al sportului si este un simbol al curajului si al victoriei. Infiintata in anul 1985, TYR s-a dedicat cu pasiune redefinirii noii generatii de costume de baie si accesorii atat pentru performanta cat si in scop recreational, continuand in acelasi timp sa fie un model de varf al inovatiei si stilului. In Europa marca TYR este prezenta din anul 2002, an in care a devenit partener oficial al Federatiei de Natatie a Frantei.
Complet noi, costumele pentru dama din categoria 5 Wetsuit sunt confectionate din 100% cauciuc Yamamoto 38 Cell Nano SCS. Pentru stabilitate crescuta, confort de neegalat, viteza incredibila si eficienta energetica in apa, am combinat cele mai bune caracteristici ale costumelor noastre si am reinventat un nou costum triathlon de elita, mai accesibil, care va face in continuare tot ce ai nevoie si chiar mai mult.
Prezentand Free R.O.M. (Range or Motion), costumul elimina restrictiile, permitand inotatorului sa acopere o distanta lunga in timp scurt, avand si mansete elastice si mulate, pentru a nu permite apei sa intre in costum. Cu ajutorul materialului si a mularii perfecte, costumul iti da senzatia ca ai o a doua piele, in tip ce iti maximizeaza pozitia corpului si minimizeaza efortul la inaintare. Costumul Neopren Hurricane Female Wetsuit Cat. 5 optimizeaza pozitia inotatorului in apa si permite acestuia sa se concentreze la scopul sau. Stratul subtile si izolat iti va permite sa simti apa, exact asa cum iti doresti. Captuseala antibacteriana ofera o protectie superioara asupra mirosurilor neplacute, oferindu-ti prospetime de lunga durata.

Caracteristici:
-Proiectat pentru a sprijini loviturile puternice, împiedica aportul de apă și maximizează producția de energie
-Croit pe linia piciorului, permite deschiderea rapida si fara efort in tranzitie
-Ajuta la etansarea materialului pe piciore si piept, pentru a reduce frecarea cu apa
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER