SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

doTERRA

doTERRA Air Respiratory Drops

Cod produs: 60204990

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare: 30 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
Pret:
125,00 lei

Descriere

Problemele respiratorii nu sunt distractive și apelăm cu toții la orice lucru care va ajuta. Dropsurile Breath doTerra,sunt un amestec de uleiuri esențiale de lămâie, mentă, eucalipt, cimbru, melissa și cardamom, toate ajută la curățarea, calmarea si deschiderea căilor respiratorii, iar acum pot fi folosite sub forma de dropsuri.

Fiecare ulei esențial doTERRA este testat riguros și cu atenție folosind protocolul de calitate strict CPTG Certified Pure Therapeutic Grade. Utilizatorii experimentați de uleiuri esențiale vor recunoaște imediat standardul superior de calitate al uleiurilor esențiale terapeutice doTERRA, sigure și eficiente.
Suntem distribuitori legali doTERRA (vezi detalii la linkul de mai jos), și ne-am propus în primul rând să popularizăm brandul și stilul de viață sănătos oferit de produsele doTERRA, pentru sportivi si pentru oameni activi .

Daca vrei să achiziționezi produsele doTerra cu discont-uri între 25-55% (pret de depozit), să ai acces si la promoții, si sa intri intr-o comunitate in care primesti suport cum sa le folosesti eficient, iti recomandam sa îți creezi un cont de consumator doTerra , direct de pe linkul

https://www.mydoterra.com/mastersport

Informatii suplimentare la Tel: 0749.921.680
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER