SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

doTERRA

doTERRA Autumn Kit 2020

Cod produs: 60215795

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare: 30 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
Pret:
659,00 lei

Descriere

Pachetul OnGuard de Toamna doTerra pentru suport imunitar

Pachetul de toamnă On Guard conține o selecție de produse din gama On Guard, unul dintre cele mai populare şi puternice amestecuri exclusivepentru support imunitar, de la doTERRA – conţine uleiuri esențiale de portocală sălbatică (coajă), cuișoare (mugur), scorțișoară (scoarță), eucalipt (frunză) și rozmarin (frunză/floare).
On Guard oferă beneficii incredibile, care fac aceste produse pentru îngrijirea casei și îngrijirea personală indispensabile în fiecare locuință, mai ales in aceasta perioada a anului. Pachetul de toamnă On Guard include, de asemenea, o geantă modernă din neopren – perfectă pentru organizarea produselor tale preferate On Guard!
Pachetul de toamnă On Guard™ în ofertă limitată include ca si produse:
1.Uleiul esential On Guard 15 ml, ce poate fi folosit topic , difuzat sau luat intern amestecat in miere sau capsula vegetala. Cuprinde 5 uleiuri esentiale atent selecționate pentru a sustine corpul sa si pentru a ne intari sistemul imunitar .



2.Softgels capsule On Guard pentru adulti, util pentru calmarea gâtului promoveaza o imunitate ridicata.Este suport al sistemului respirator si a tractului urinar. Pe langa uleiul on guard, aceste capsule gata facute mai contin si Black Pepper , Oregano , si Melissa. In capsula sunt cate doua picaturi din fiecare ulei essential.

3.Dropsuri On Guard, se pot folosi si de catre copii mai mari si adulti pentru calmarea gâtului, suport imunitar. Contin si ulei de myrrh pe langa uleiul On Guard

4.Pasta de dinti On Guard, potrivita pentru toata familia. Ajuta la curățarea dinților si gingiilor, folositoare pentru cei cu dintii sensibili, albeste in mod natural dintii si promoveaza o igiena orala corecta

5.On Guard touch – este varianta uleiului onguard cu roll, usor de folosit, gata diluat cu ulei de cocos fractionat. Varianta de poseta a uleiului essential, gata de folosit si usor de aplicat in talpile copiilor, calmeaza gâtul aplicat topic pe durere si protejeaza de amenintarile sezonului rece.Se poate folosi si de catre copii, dar si adulti.

6.On Guard sanitizing mist (spray pentru dezinfectarea mainilor), este ideal pentru cand sunteti afara si nu aveti posibilitatea sa folositi apa si sapunul, este folositor in călătorii scurte sau lungi, curatarea micilor obiectele cu care adultii si copiii intra in contact cand suntem afara .

7.On Guard sapun lichid, spuma pentru spalarea mainilor. Atentie!!! A se cumpara separat, odata cu acest kit si dispenserul pentru sapunul lichid.
Este o alternativa delicata si sigura pentru sapunul conventional care poate usca si irita pielea sensibila. Are o formula emolienta si delicata.

Suntem distribuitori legali doTERRA (vezi detalii la linkul de mai jos), și ne-am propus în primul rând să popularizăm brandul și stilul de viață sănătos oferit de produsele doTERRA, pentru sportivi si pentru oameni activi .

Daca vrei să achiziționezi produsele doTerra cu discont-uri între 25-55% (pret de depozit), să ai acces si la promoții, si sa intri intr-o comunitate in care primesti suport cum sa le folosesti eficient, iti recomandam sa îți creezi un cont de consumator doTerra , direct de pe linkul

https://www.mydoterra.com/mastersport

Informatii suplimentare la Tel: 0749.921.680
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER