SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

doTERRA

doTERRA Kit Lifelong Vitality 120pcs x 3

Cod produs: 21480001

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare: 30 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
Pret:
639,00 lei

Descriere

Fiind unul dintre produsele cele mai populare ale doTERRA, doTERRA Lifelong Vitality Pack este plin de substante nutritive esentiale, beneficii pentru metabolism si antioxidanti puternici meniti sa contribuie la promovarea energiei, sanatatii si vitalitatii pe tot parcursul vietii. Programul doTERRA Lifelong Vitality face ca primul pas pe calea catre o viata plina de vitalitate si bunastare sa fie convenabil si accesibil.
Cele trei produse de baza ale programului doTERRA Lifelong Vitality – Alpha CRS +, xEO Mega si Microplex VMz – sunt create pentru a va oferi niveluri optime de nutrienti esentiali si factori metabolici puternici pentru sanatate, energie si longevitate optima. Îmbunateste starea de bine si de vitalitate,protectie antioxidanta si a ADN-ului, contribuie la energia metabolica,contribuie la sanatatea osoasa,contribuie la sistemul imunitar,contribuie la managementul stresului,contribuie la sanatatea cardiovasculara,par, piele si unghii sanatoase,ochi, creier, sistemul nervos,contribuie la functia hepatica si sanatatea digestive,contribuie la sanatate pulmonara si respiratorie,gentil cu sistemul gastric,non-OMG, fara gluten, fara lapte.
Fiecare ulei esențial doTERRA este testat riguros și cu atenție folosind protocolul de calitate strict CPTG Certified Pure Therapeutic Grade. Utilizatorii experimentați de uleiuri esențiale vor recunoaște imediat standardul superior de calitate al uleiurilor esențiale terapeutice doTERRA, sigure și eficiente.
Suntem distribuitori legali doTERRA (vezi detalii la linkul de mai jos), și ne-am propus în primul rând să popularizăm brandul și stilul de viață sănătos oferit de produsele doTERRA, pentru sportivi si pentru oameni activi .

Daca vrei să achiziționezi produsele doTerra cu discont-uri între 25-55% (pret de depozit), să ai acces si la promoții, si sa intri intr-o comunitate in care primesti suport cum sa le folosesti eficient, iti recomandam sa îți creezi un cont de consumator doTerra , direct de pe linkul

https://www.mydoterra.com/mastersport

Informatii suplimentare la Tel: 0749.921.680
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER