SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

doTERRA

doTERRA Kitul Atletului

Cod produs: 20980001

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare: 30 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
Pret:
609,00 lei

Descriere

Fie că suntem în arena de competiție sau în sala de sport, activitatea fizică este o piatră de temelie a sănătății. Este foarte important ca, înainte de activitatea atletică, să ne pregătim corpul, astfel încât el să reziste și să dea randament în timpul efortului, apoi să se recupereze cât mai rapid între două antrenamente.
Kit-ul atletului este conceput atât pentru sportivi cât și pentru iubitorii de mișcare și este perfect pentru a susține un stil de viață sănătos.
Kit-ul include produse cheie pentru cei cu un stil de viață atletic: sticle 5 ml de do-TERRA Breathe(Air), On Guard, Lavandă, Melaleuca (Arbore de ceai) și Peppermint și un tub 120 ml de Deep Blue Rub ,prezentat într-o husă compactă cu fermoar, refolosibilă.
Fiecare ulei esențial doTERRA este testat riguros și cu atenție folosind protocolul de calitate strict CPTG Certified Pure Therapeutic Grade. Utilizatorii experimentați de uleiuri esențiale vor recunoaște imediat standardul superior de calitate al uleiurilor esențiale terapeutice doTERRA, sigure și eficiente.
Suntem distribuitori legali doTERRA (vezi detalii la linkul de mai jos), și ne-am propus în primul rând să popularizăm brandul și stilul de viață sănătos oferit de produsele doTERRA, pentru sportivi si pentru oameni activi .

Daca vrei să achiziționezi produsele doTerra cu discont-uri între 25-55% (pret de depozit), să ai acces si la promoții, si sa intri intr-o comunitate in care primesti suport cum sa le folosesti eficient, iti recomandam sa îți creezi un cont de consumator doTerra , direct de pe linkul

https://www.mydoterra.com/mastersport

Informatii suplimentare la Tel: 0749.921.680
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER