SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

doTERRA

doTERRA Lumo Diffuser Serenity

Cod produs: 60211846

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare: 30 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
Pret:
519,00 lei

Descriere

Lumo este un difuzor cu ultrasunete inspirat din natură, cu design personalizat, care va crea o atmosferă de bună-dispoziție în orice încăpere. Cu setări de difuzare personalizabile, difuzorul Lumo oferă șapte opțiuni de culoare a luminii care înconjoară în mod plăcut baza din lemn de arțar. Cu timpi de funcționare continuă de la 2 până la 5 ore sau intermitentă de 10 ore. Lumo poate fi utilizat pentru a difuza beneficiile calmante ale uleiurilor esentiale dorite, înainte de culcare, pentru a induce celor dragi sentimente de liniște – exact ceea ce avem nevoie cu toții în anotimpul sărbătorilor.
Fiecare ulei esențial doTERRA este testat riguros și cu atenție folosind protocolul de calitate strict CPTG Certified Pure Therapeutic Grade. Utilizatorii experimentați de uleiuri esențiale vor recunoaște imediat standardul superior de calitate al uleiurilor esențiale terapeutice doTERRA, sigure și eficiente.
Suntem distribuitori legali doTERRA (vezi detalii la linkul de mai jos), și ne-am propus în primul rând să popularizăm brandul și stilul de viață sănătos oferit de produsele doTERRA, pentru sportivi si pentru oameni activi .

Daca vrei să achiziționezi produsele doTerra cu discont-uri între 25-55% (pret de depozit), să ai acces si la promoții, si sa intri intr-o comunitate in care primesti suport cum sa le folosesti eficient, iti recomandam sa îți creezi un cont de consumator doTerra , direct de pe linkul

https://www.mydoterra.com/mastersport

Informatii suplimentare la Tel: 0749.921.680
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER