SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

doTERRA

doTERRA Supliment DigestZen Terrazyme

Cod produs: 35110001

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare: 30 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
Pret:
289,00 lei

Descriere

Complexul enzimatic DigestZen TerraZyme Digestive Enzyme este un amestec proprietar de enzime active cu alimente integrale și cofactori de susținere, care sunt adesea deficienți în alimentele gătite, procesate și încărcate în conservanți. Combinația puternică de enzime digestive găsite în DigestZen TerraZyme susține producția constantă a organismului de enzime critice pentru funcțiile biochimice sănătoase, inclusiv digestia sănătoasă a nutrienților alimentari și metabolismul celular al substanțelor nutritive la energie. DigestZen TerraZyme include o varietate de enzime cu alimente întregi care ajută cu digestia proteinelor, grăsimilor, carbohidraților complecși, zaharurilor și fibrelor.
Enzimele sunt cheia, forţa vieţii care activează mineralele, vitaminele, proteinele, hormonii şi alte componente din corpul nostru. Toate suplimentele naturale pe care le luăm vor avea efect mai mare dacă luăm şi enzime.
Fiecare ulei esențial doTERRA este testat riguros și cu atenție folosind protocolul de calitate strict CPTG Certified Pure Therapeutic Grade. Utilizatorii experimentați de uleiuri esențiale vor recunoaște imediat standardul superior de calitate al uleiurilor esențiale terapeutice doTERRA, sigure și eficiente.
Suntem distribuitori legali doTERRA (vezi detalii la linkul de mai jos), și ne-am propus în primul rând să popularizăm brandul și stilul de viață sănătos oferit de produsele doTERRA, pentru sportivi si pentru oameni activi .

Daca vrei să achiziționezi produsele doTerra cu discont-uri între 25-55% (pret de depozit), să ai acces si la promoții, si sa intri intr-o comunitate in care primesti suport cum sa le folosesti eficient, iti recomandam sa îți creezi un cont de consumator doTerra , direct de pe linkul

https://www.mydoterra.com/mastersport

Informatii suplimentare la Tel: 0749.921.680
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER