SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

doTERRA

doTERRA Ulei Esential Turmeric 15ml

Cod produs: 60208112

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare: 30 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
Pret:
209,00 lei

Descriere

Rădăcina de turmeric și uleiul esențial de turmeric au o istorie lungă care a inspirat utilizările moderne ale turmericului în ziua de azi. Distilat la abur din rădăcina de turmeric, uleiul esențial de turmeric are două componente chimice unice, Turmerone și ar-Turmerone. Aceste componente fac din uleiul esențial Turmeric o bază în rutina ta zilnică de sănătate. Turmericul este benefic intern pentru a ajuta la susținerea funcțiilor naturale ale sistemului imunitar. De asemenea, Turmeric poate ajuta la promovarea pielii curate, netede și cu aspect radiant. Acest ulei esențial se poate utiliza si in mâncăruri savuroase.Sustine funcții metabolice sănătoase. Promovează sănătatea celulară generală. poate ajuta la îmbunătățirea stării de spirit.

Fiecare ulei esențial doTERRA este testat riguros și cu atenție folosind protocolul de calitate strict CPTG Certified Pure Therapeutic Grade. Utilizatorii experimentați de uleiuri esențiale vor recunoaște imediat standardul superior de calitate al uleiurilor esențiale terapeutice doTERRA, sigure și eficiente.
Suntem distribuitori legali doTERRA (vezi detalii la linkul de mai jos), și ne-am propus în primul rând să popularizăm brandul și stilul de viață sănătos oferit de produsele doTERRA, pentru sportivi si pentru oameni activi .

Daca vrei să achiziționezi produsele doTerra cu discont-uri între 25-55% (pret de depozit), să ai acces si la promoții, si sa intri intr-o comunitate in care primesti suport cum sa le folosesti eficient, iti recomandam sa îți creezi un cont de consumator doTerra , direct de pe linkul

https://www.mydoterra.com/mastersport

Informatii suplimentare la Tel: 0749.921.680
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER