SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

X-Bionic

Geaca X-Bionic Bike SphereWind Winter BT 1.3

Cod produs: O020400

Disponibilitate: Stoc epuizat

X-Bionic
Pret:
1.166,00 lei

Descriere

Geaca de ciclism X-Bionic Bike SphereWind Winter BT 1.3 pentru barbati, ofera protectie impotriva vantului si imbina cele mai avansate tehnologii X-Bionic pentru a oferi un confort excelent. Cu ajutorul 3D-BionicSphere System on the Back, se garanteaza o aerisire eficienta iar astfel umezeala este preluata si indepartata rapid. Aerul cald este retinut cu ajutorul canalelor integrate si astfel temperatura corpului este mentinuta la un nivel optim. Symbionic este o membrana bionica, inspirata din respiratiea cutanata a soparlelor, care condunce umezeala si condensul catre exterior, mentinand temperatura interioara la un nivel optim. Vizibilitatea pe timpul noptii este acum mult imbunatatita datorita tehnologiei Reflectors. ClimateSpeed Spoiler ofera o mai buna circulatie a curentului aerului, mareste viteza si creste efectul Bernoulli in 3D-BionicSphere System. Geaca este elastica in partea din spate si astfel asigura prin High Elasticity, un fit excelent si libertate de miscare. Structura de canale Diffuser pozitionate in guler, asigura circulatia optima a aerului alaturi de o aerisire adecvata, ajutand astfel la mentinerea temperaturii corporale la un nivel confortabil. Tehnologia Pre-formed Elbows prin coatele preformate, asigura o mai buna libertate de miscare. MicroDiffuser on The Cuff
este o tehnologie care consta intr-un material elastic in jurul manecilor si care asigura o aerisire optima alaturi de o circulatie a aerului excelenta. Protectia bunurilor dvs. stocate in buzunarul cu protectie prin fermoar este acum mai sigura datorita tehnologiei Securely Closing Pockets. Prin RodTypePaddings, amplasata in zona din spate, se ofera o si mai buna aerisire datorita formei care lucreaza sub presiune in timp ce elasticitatea asigura o temperatura optima a corpului.
Tabel Marimi:Izolatie: Usoara
Compozitie Tehnica:


100% Poliester
95% Poliamida (Insert 2)
86% Poliamida (Insert 1)
14% Elastan (Insert 1)
5% Elastan (Insert 2)
Materiale:


100% Poliester
95% Poliamida (Insert 2)
86% Poliamida (Insert 1)
14% Elastan (Insert 1)
5% Elastan (Insert 2)
Tehnologii:
Symbionic™


Este o membrana bionica inspirata din respiratiei cutanata a soparlelor, care condunce umezeala si condensul catre exterior si mentine temperatura interioara la un nivel optim.
Reflectors


Este tehnologia care asigura o mai buna vizibilitate pe timpul noptii datorita materialelor reflectorizante.
ClimateSpeed Spoiler


Ofera o mai buna circulatie a curentului aerului, mareste viteza si creste efectul Bernoulli in 3D-BionicSphere® Systema. 
High elasticity


Ofera elasticitate in partea din spate, astfel asigurandu-se un fit excelent si libertatea de miscare.
Diffuser


Diffuser este o tehnologie care consta intr-o structura de canale pozitionate in guler si care asigura circulatia optima a aerului alaturi de o aerisire adecvata, ajutand astfel la mentinerea temperaturii corporale la un nivel confortabil.
Pre-formed Elbows


Aceasta tehnologie asigura o mare libertate de miscare datorita coatelor preformate.
MicroDiffuser on The Cuff


Este o tehnologie care consta intr-un material elastic in jurul manecilor si care asigura o aerisire optima si o circulatie a aerului excelenta.
Securely Closing Pockets


Ofera protectie bunurilor dvs. stocate in buzunarul cu protectie prin fermoar.
3D-BionicSphere® System on the Back


Structura patentata X-Bionic garanteaza o aerisire eficienta iar astfel umezeala este preluata si indepartata rapid. Aerul cald este retinut cu ajutorul canalelor integrate si astfel temperatura corpului este mentinuta la un nivel optim.
RodTypePaddings


Amplasata in zona din spate, aceasta tehnologie ofera o si mai buna aerisire datorita formei care lucreaza sub presiune iar elasticitatea asigura o temperatura optima a corpului.
 

Este recomandat sa nu folositi detergent, clor sau balsam de rufe la spalare si sa intoarceti bluza pe dos.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER