SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

X-Bionic

Pantaloni X-Bionic Bike Bib Tight Light

Cod produs: O020416

Disponibilitate: Stoc epuizat

X-Bionic
Pret:
940,50 lei

Descriere

Pantalonii de ciclism X-Bionic Bike Bib Tight Light pentru barbati, sunt recomandati pentru cursele sau plimbarile lungi datorita faptului ca sunt foarte usori si performanti. Distribuirea uniforma a presiunii pe o suprafata mare este acum asigurata de tehnologia Bike Pad Men Endurance1000XT. Cu ajutorul 3D-BionicSphere System on the Back, se garanteaza o aerisire eficienta iar astfel umezeala este preluata si indepartata rapid. Aerul cald este retinut cu ajutorul canalelor integrate si astfel temperatura corpului este mentinuta la un nivel optim. 3D-BionicSphere System at the Tailbone, transmite transpiratia din zona coccisului catre SweatTraps aflat in partea de jos si împiedica acumularea acesteia. Pernutele ISO-Pads sunt amplasate in zona muschilor fesieri si a soldului, mentinand o temperatura a corpului excelenta pentru continuarea activitatii. Intercooler este o tehnologie cu constructie 3D care colecteaza transpiratia si o mentine pe suprafata pielii pentru a se evapora rapid. Materialul high-tech, beneficiaza de elasticitate in 6 directii prin sistemul 6-Dimensional Elasticity. Datorita ISO-Shoulder materialul cu structura in valuri izoleaza zonele cu pierderi calorice maxime si mentine la un nivel excelent temperatura corpului. Prin Two-Step 3D-BionicSphere System, materialul dispune de o metoda de crosetare high-tech care asigura o fixare foarte buna si un schimb optim de energie termica intre piele si textila. Tehnologia X-BIONIC Partial Kompression regleaza fluxul sangvin si hraneste tesuturile pastrand temperatura corpului. Muschii interiori ai coapsei sunt primii care transpira si sunt mai putin afectatati de frig. In aceasta zona, cu ajutorul Innerlap AirConditioning Zone izolarea termica este zero iar astfel se asigura o mai buna respirabilitate a tesutului, impiedicand acumularea transpiratiei si racind tesuturile aferente. Prin Self-Adjusting Cuff se impiedica alunecarea sau strangerea excesiva a gecii.
Tabel Marimi:

Compresie: Inalta
Izolatie: Racoroasa
Materiale:


81% Poliamida
11% Polipropilena
881% Elastan
Tehnologii:
Bike Pad Men Endurance1000XT


Este o tehnologie cu cusaturi high-tech de mana, care ajuta la distribuirea uniforma a presiunii pe o suprafata mare si care asigura confort.
3D-BionicSphere® System on the Back


Structura patentata X-Bionic garanteaza o aerisire eficienta iar astfel umezeala este preluata si indepartata rapid. Aerul cald este retinut cu ajutorul canalelor integrate si astfel temperatura corpului este mentinuta la un nivel optim.
3D-BionicSphere® System at the Tailbone


Aceasta tehnologie ajuta la transmiterea transpiratiei din zona coccisului prin sistemul 3D-BionicSphere pentru evaporare. Sistemul SweatTraps aflat in partea de jos, are misiunea de a prelua transpiratia, impiedicand acumularea acesteia. Aceasta prima etapa care duce de cele mai multe ori la iritatii ale pielii, este întrerupta inca de la inceput.
ISO-Pad™


Asigura o buna protectie si incalzire a zonelor cu cele mai mari pierderi termice. Pernutele ISO-Pads sunt amplasate in zona muschilor fesieri si a soldului, mentinand o temperatura a corpului excelenta pentru continuarea activitatii.
Intercooler™


Este o constructie tridimensionala cu structura in valuri care mentine temperatura tesaturilor la un nivel optim si care concentreaza transpiratia acumulata in zona coapselor si o mentine la suprafata pielii pana la evaporare.
6-Dimensional Elasticity


Materialul high-tech beneficiaza de elasticitate in 6 directii.

Two-Step 3D-BionicSphere® System


Materialul dispune de o metoda de crosetare high-tech care asigura o fixare foarte buna si un schimb optim de energie termica intre piele si textila.
X-BIONIC® Partial Kompression


Acest sistem este o compresie partiala care regleaza fluxul sangvin si hraneste tesuturile pastrand temperatura corpului.
Innerlap AirConditioning Zone®


Datorita faptului ca muschii interiori ai coapsei sunt primii care transpira si sunt mai putin afectatati de frig, aceasta tehnologie actioneaza in acea zona printr-o izolare termica zero iar astfel se asigura o mai buna respirabilitate a tesutului, impiedicand acumularea transpiratiei si racind tesuturile aferente.
Self-Adjusting Cuff


Impiedica alunecarea sau strangerea excesiva a pantalonilor.
Instructiuni Spalare:


 

Este recomandat sa nu folositi detergent, clor sau balsam de rufe la spalare si sa intoarceti bluza pe dos.

Produse similare

Tricou Ciclism Compressport Cycling On/Off Maillot Unisex

Tricou Ciclism Compressport Cycling On/Off Maillot Unisex

Pret redus 249,00 lei

Pret recomandat: 470,00 lei

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER