SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

X-Bionic

Pantaloni X-Bionic Effektor Running Power

Cod produs: O020569

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 7-10 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
X-Bionic
Pret:
581,00 lei

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

Pantalonii de alergare X-Bionic Effektor Running Power pentru barbati, ofera o compresie excelenta muschilor si racoare prin eliminarea transpiratiei.Tehnologia Neural Response Effect exercita impulsuri specifice pentru fiecare muschi, in diferite zone si astfel creste nivelul de performanta. Temperatura corpului este mentinuta constanta cu ajutorul HeatTransfer Zone iar prin ExpansionKnee, pierderile termice sunt acum oprite, datorita stratului de valuri din material. Two-Step 3D-BionicSphere System este o tehnologie a materialului, care dispune de o metoda de crosetare high-tech, asigurand o fixare foarte buna si un schimb optim de energie termica intre piele si textil. AirConditioningSpot contine o cusatura fina in zona din spate a genunchiului si asigura eliminarea transpiratiei oferind confort. Prin X-BIONIC Partial Kompression se regleaza fluxul sangvin si se hranesc tesuturile, pastrand temperatura corpului. Protectia impotriva frisoanelor si mentinerea temperaturii optime este asigurata cu tehnologia 3D Bionic Sphere System. Pentru un fit perfect, pantalonii dispun de tehnologia Aktiv-Bund. Cu constructia tridimensionala in valuri a tehnologiei Intercooler, temperatura tesaturilor este mentinunta la un nivel optim iar transpiratia acumulata se concentreaza in zona coapselor, la suprafata pielii, pana la evaporare. Pernutele ISO-Pads sunt amplasate in zona muschilor fesieri si a soldului, mentinand o temperatura a corpului excelenta pentru continuarea activitatii. 3D-BionicSphere System at the Tailbone, transmite transpiratia din zona coccisului catre SweatTraps aflat in partea de jos si împiedica acumularea acesteia. Pansamentul Neural Response Bandage are rolul de a presa zonele importante ale muschilor in vederea pregatirii acestora pentru efort. Caldura corpului este retinuta chiar si in timpul pauzelor scurte, prevenind astfel racirea muschilor gambelor si apartia accidentarilor, prin tehnologia ISO-CalfPad.




Tabel Marimi:





Compresie: Medie
Izolatie: Usoara




Materiale:


81% Poliamida
11% Polipropilena
8% Elastan




Tehnologii:


Neural Response Effect


Este o compresie partiala care pune presiune pe nervii periferici, astfel mentinand organismul intr-o stare continua de pregatire, imbunatatind schimbul de impulsuri nervoase dintre creier si muschi. 




Two-Step 3D-BionicSphere System


Materialul dispune de o metoda de crosetare high-tech care asigura o fixare foarte buna si un schimb optim de energie termica intre piele si textila.




AirConditioningSpot


Datorita faptului ca articulatia genunchiului transpira prima la inceperea activitatii sportive, materialul dispune de o cusatura fina in zona din spate a genunchiului si asigura eliminarea transpiratiei, oferind confort.




X-BIONIC Partial Kompression


Acest sistem este o compresie partiala care regleaza fluxul sangvin si hraneste tesuturile pastrand temperatura corpului.




Aktiv-Bund


Este un elastic care ofera un fit perfect fara compromisuri.




Intercooler™


Este o constructie tridimensionala cu structura in valuri care mentine temperatura tesaturilor la un nivel optim si care concentreaza transpiratia acumulata in zona coapselor si o mentine la suprafata pielii pana la evaporare.




Iso-Pad


ISO-Pad asigura o buna protectie si incalzire a zonelor cu cele mai mari pierderi termice. Pernutele ISO-Pads sunt amplasate in zona muschilor fesieri si a soldului, mentinand o temperatura a corpului excelenta pentru continuarea activitatii.




HeatTransfer Zone


Asigura o temperatura corporala optima.




ExpansionKnee


Tehnologia materialului, cu proprietati de indoire, ofera flexibilitate si izolare termica excelenta articulatiilor, datorita valurilor din material care retin aerul cald si opresc pierderile termice.




3D-BionicSphere System at the Tailbone


Aceasta tehnologie ajuta la transmiterea transpiratiei din zona coccisului prin sistemul 3D-BionicSphere pentru evaporare. Sistemul SweatTraps aflat in partea de jos, are misiunea de a prelua transpiratia, impiedicand acumularea acesteia iar ceasta prima etapa care duce de cele mai multe ori la iritatii ale pielii, este întrerupta inca de la inceput.




Neural Response Bandage


Este un pansament care are rolul de a presa zonele importante ale muschilor in vederea pregatirii acestora pentru efort.




ISO-CalfPad


Retine caldura corpului chiar si in timpul pauzelor scurte, prevenind astfel racirea muschilor gambelor si apartia accidentarilor.




Instructiuni Spalare:


 

Este recomandat sa nu folositi detergent, clor sau balsam de rufe la spalare si sa intoarceti bluza pe dos.

Produse similare

Salomon Tricou Alergare Barbati CROSS RUN SS TEE M Albastru

Salomon Tricou Alergare Barbati CROSS RUN SS TEE M Albastru

Pret redus 202,00 lei

Pret recomandat: 239,00 lei

Salomon Tricou Alergare Barbati CROSS RUN SS TEE M Negru

Salomon Tricou Alergare Barbati CROSS RUN SS TEE M Negru

Pret redus 202,00 lei

Pret recomandat: 239,00 lei

Tricou Alergare Barbati Scott RC Run Negru

Tricou Alergare Barbati Scott RC Run Negru

Pret redus 199,00 lei

Pret recomandat: 340,00 lei

Salomon Tricou Alergare Barbati RUNLIFE SS TEE M Portocaliu

Salomon Tricou Alergare Barbati RUNLIFE SS TEE M Portocaliu

Pret redus 245,00 lei

Pret recomandat: 289,00 lei

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER