SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

X-Bionic

Pantaloni X-Bionic Energy Accumulator Evo

Cod produs: I020242

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
X-Bionic
Pret:
562,00 lei

Descriere

Pantalonii de alergare X-Bionic Energy Accumulator Evo pentru dama, sunt un produs de top care beneficiaza de cele mai noi tehnologii. Specialistii X-Bionic au avut nevoie de 3552 de zile de cercetare si dezvoltare pentru a realiza Energy Accumulator. Produsele X-Bionic au fost recompensate in fiecare an cu trofee, premii internationale pentru design si rezultate de top. Cu Energy Accumulator EVO, se optimizeaza fiecare caracteristica tehnica si fiecare detaliu, astfel imbunatatindu-se intregul sistem. In sporturile de performanta, fiecare sutime de secunda conteaza iar aici intervine X-Bionic. 3D BionicSphere pastreaza timp de 15 minute racoarea sau caldura corpului iar evaporarea transpiratiei se face acum pe o suprafata cu 124% mai mare. Tehnologia Two-Step 3D-BionicSphere System dispune de o metoda de crosetare high-tech a materialului, asigurand o fixare foarte buna si un schimb optim de energie termica intre piele si textil. Prin ExpansionKnee, pierderile termice sunt acum oprite, datorita stratului de valuri din material. Enlarged ISO-Pad asigura 23 cm2 de izolatie pentru o mai buna protectie si incalzire a zonelor cu cele mai mari pierderi termice. Pernutele ISO-Pads sunt amplasate in zona muschilor fesieri si a soldului, mentinand o temperatura a corpului excelenta pentru continuarea activitatii. AirConditioningSpot contine o cusatura fina in zona din spate a genunchiului si asigura eliminarea transpiratiei oferind confort. Prin ExpansionKnee, pierderile termice sunt acum oprite, datorita stratului de valuri din material. Sistemul Improved ISO-CalfPad retine caldura corpului chiar si in timpul pauzelor scurte, prevenind astfel racirea muschilor gambelor si apartia accidentarilor. Cu o noua tehnologie, imbunatatita, temperatura corpului este mentinuta constant. Structura in valuri a materialului actioneaza acum similar tehnologiei ISO-Shoulder. Pentru ca muschii pot pierde caldura atat in timpul pauzelor cat si in momentul cand organismul este incins, sistemul Improved ISO-CalfPad retine caldura corpului chiar si in timpul pauzelor scurte, prevenind astfel racirea muschilor gambelor si apartia accidentarilor. AirComPlex-Zone ofera un plus de izolatie sub a 12-a vertebra toracica, in zona plexului solar, pe unde trec impulsuri nervoase care controleaza starea de bine a organismului. Aceasta zona sensibila este protejata de niste striatii speciale care mentin o perna de aer cald deasupra zonei iar prin aceasta tehnologie se asigura si evacuarea transpiratiei alaturi de o aerisire foarte buna.


 

Compresie: Inalta

Izolatie: Medie

 



Tabel Marimi:


 


Compozitie Tehnica :


89% Skin NODOR®
8% Mythlan™
3% Elastan

Materiale:


89% Poliester
8% Polipropilena
3% Elastan

 



 


Tehnologii:


3D-BionicSphere® System at the Tailbone


Aceasta tehnologie ajuta la transmiterea transpiratiei din zona coccisului prin sistemul 3D-BionicSphere pentru evaporare. Sistemul SweatTraps aflat in partea de jos, are misiunea de a prelua transpiratia, impiedicand acumularea acesteia. Aceasta prima etapa care duce de cele mai multe ori la iritatii ale pielii, este întrerupta inca de la inceput.





Two-Step 3D-BionicSphere® System 


Tehnologia 3D Bionic Sphere System asigura un nivel optim al temperaturii corpului si o protectie excelenta impotriva frisoanelor printr-o aerisire si evacuare a transpiratiei eficienta. 

 


 



ExpansionKnee


Tehnologia materialului, cu proprietati de indoire, ofera flexibilitate si izolare termica excelenta articulatiilor, datorita valurilor din material care retin aerul cald si opresc pierderile termice.

 


 



Enlarged ISO-Pad™ 


Enlarged ISO-Pad asigura 23 cm2 de izolatie pentru o mai buna protectie si incalzire a zonelor cu cele mai mari pierderi termice. Pernutele ISO-Pads sunt amplasate in zona muschilor fesieri si a soldului, mentinand o temperatura a corpului excelenta pentru continuarea activitatii.



 



 AirConditioningSpot™


Datorita faptului ca articulatia genunchiului transpira prima la inceperea activitatii sportive, materialul dispune de o cusatura fina in zona din spate a genunchiului si asigura eliminarea transpiratiei, oferind confort.

 


 



ExpansionKnee


 Tehnologia materialului, cu proprietati de indoire, ofera flexibilitate si izolare termica excelenta articulatiilor, datorita valurilor din material care retin aerul cald si opresc pierderile termice. 

 


 



Improved Insulation Pads™ on the Upper Thigh


Zona superioara coapselor isi va pastra temperatura, multumita materialului cu structura in forma de valuri. Muschii care nu sunt izolati sunt mai predispusi la accidentari si scad reflexele. Protectia poate sa creasca in cazul schiatului si pana la 60% cu ajutorul acestei tehnologii. Materialul cu structura in valuri ofera o forta de compresie distribuita pe o suprafata mai mare iar in acelasi timp mentine circulatia sangelui in muschi si temperatura corpului la un nivel optim.




Improved ISO-CalfPad™


Sistemul ISO-CalfPad retine caldura corpului chiar si in timpul pauzelor scurte, prevenind astfel racirea muschilor gambelor si apartia accidentarilor. Cu o noua tehnologie, imbunatatita, temperatura corpului este mentinuta constant.




AirComPlex-Zone


Aceasta tehnologie ofera un plus de izolatie sub a 12-a vertebra toracica, in zona plexului solar, pe unde trec impulsuri nervoase care controleaza starea de bine a organismului. Aceasta zona sensibila este protejata de niste striatii speciale care mentin o perna de aer cald deasupra zonei iar prin aceasta tehnologie se asigura si evacuarea transpiratiei alaturi de o aerisire foarte buna.





 


Instructiuni Spalare:


 

 

 

Este recomandat sa nu folositi detergent, clor sau balsam de rufe la spalare si sa intoarceti bluza pe dos.

  

 




Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER