SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

The North Face

Pantofi Alergare The North Face Ultra Cardiac II Femei

Cod produs: T92VUW3TR

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 48h-72h
The North Face
Pret:

Pret redus 283,00 lei

Pret recomandat: 565,00 lei

Culori:

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

Incaltaminte The North Face W Ultra Cardiac Ii

Tehnologii:
OrthoLite® - Branţ dublu sau în 3 straturi pentru diferite niveluri de confort, folosit de către compania The North Face® la confecţionarea încălţămintei de drumeţie, alergare şi călătorii.
Pornind de pe poziţia de lider a pieţei outdoor, The North Face® a dezvoltat un material inovator brevetat, care îmbunătăţeşte controlul şi evaporarea transpiraţiei şi reglarea temperaturii în timpul activităţilor în aer liber. Tehnologia FlashDry™ permite utilizatorilor să rămână mai uscaţi şi să beneficieze de confort mai mult timp, în condiţii meteorologice şi medii de desfăşurare diverse. FlashDry™ nu aduce un surplus de greutate sau volum şi nu se epuizează din cauza spălării sau a purtării îndelungate şi este folosit la construirea echipamentului de alergare sau drumeţii, fiind foarte respirabil şi ultrauşor.
CRADLE™ - sistem complex de protecţie, amortizare şi stabilizare a piciorului integrat în încălţămintea The North Face®. Acest sistem este integrat cu precădere în încălţămintea de trail-running şi drumeţii.
Vibram este liderul mondial în domeniul tălpilor de cauciuc de înaltă performanţă, iar pieţele principale către care şi-a direcţionat producţia sunt outdoor, drumetie, expeditii montane, alegare montana. De mai bine de 70 de ani marca Vibrăm este sinonimă cu înalta calitate, performanţă, siguranţă, tehnologia inovatoare şi designul eficient. pentru toate tipurile de încălţăminte de drumeţie montană, expediţii, alpinsim si călătorii.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER