SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

Patagonia

Sapca Patagonia Fitz Roy Scope LoPro Trucker Albastru

Cod produs: 38218MABL.OS

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare: 24h-48h
Patagonia
Pret:

Pret redus 84,00 lei

Pret recomandat: 140,00 lei

Descriere

Sapca Patagonia Fitz Roy Scope LoPro Trucker Albastru
Cu un design traditional tip trucker, sapca Fitz Roy Scope LoPro Trucker face parte din gama urbana PATAGONIA. Cu utilitate atat atunci cand e soare cat si atunci cand afara ploua, alege acest model confectionat integral din bumbac organic si plasa din poliester.
Brand american recunoscut la nivel mondial dar relativ nou aparut pe piata romaneasca, Patagonia a luat nastere in 1973 si are ca scop protectia mediului inconjurator prin constientizarea modului in care sunt construite lucrurile pe care le achizionam. Mare iubitor de natura, Yvon Chouinard a format o echipa pe chipul si asemanarea lui si incurajeaza reciclarea pe cat posibil, mentinand totodata calitatea la standarde ridicate, sustinand astfel si comertul echitabil. Acesta isi doneaza 10% din profitul anual catre ONG-uri activiste si grupari care protejeaza natura.
Motto-ul PATAGONIA este: "Construieste cel mai bun produs, nu cauza un rau inutil, foloseste-ti afacerea pentru a inspira si a implementa solutii aliniate la problemele de mediu actuale".

Caracteristici:
• Greutate: 85 de grame;
• Compozitie material: bumbac 100% organic si plasa din poliester in spate;
• Grafica: Neil Hubert;
• Inchidere ajustabila;
• Bumbac organic: avand parte de un proces de crestere total diferit fata de bumbacul conventional, cel ORGANIC este prietenos cu planeta deoarece nu necesita substante chimice in propria crestere. Din respect pentru mediul inconjurator dar si pentru oameni, PATAGONIA utilizeaza doar bumbac organic;
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER