SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

X-Bionic

Chilot X-Bionic Energizer Summerlight Tone String

Cod produs: I100339

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
X-Bionic
Pret:

Pret redus 175,50 lei

Pret recomandat: 179,00 lei

Descriere

Chilotul de alergare X-Bionic Summerlight Tone String pentru dama, este un chilot care poate fi folosit atat intr-o zi obisnuita cat si intr-o zi cu activitate fizica. Acest produs este acum mai usor si ofera un control al transpiratiei foarte bun. SweetTraps at the Lower Abdomen conduce transpiratia inca dinainte ca aceasta sa fie simtita, catre suprafata unde este evaporata, astfel oferind si racoare. 37C CCr-Technology este tehnologia care mentine temperatura corpului la valoarea de 37C. Prin 3D-BionicSphere System at the Tailbone, se transmite transpiratia din zona coccisului catre SweatTraps aflat in partea de jos si împiedica acumularea acesteia. Skin NODOR Nano-Technology inhiba în mod activ bacteriile si minimizeaza acumularea de mirosuri cauzatoare de microorganisme.
Tabel Marimi:

Compresie: Mica
Tehnologii:
3D-BionicSphere System at the tailbone


3D-BionicSphere System at the Tailbone, transmite transpiratia din zona coccisului catre SweatTraps aflat in partea de jos si împiedica acumularea acesteia.
SweatTraps™


Pentru a preveni transpiratia inca de la inceput, echipa X-BIONIC a construit o structura in valuri a meterialului care conduce transpiratia catre suprafata unde este evaporata.
Skin NODOR Nano-Technology  


Ajuta ionii pH-ului neutru sa inhibe în mod activ bacteriile si minimizeaza acumularea de mirosuri cauzatoare de microorganisme.
Air Guides


Materialul contine niste canale concepute dintr-o fibra speciala, care conduc transpiratia si aerul cald catre exterior, astfel realizandu-se evaporarea si mentinerea unei temperaturi optime a corpului.

<
Instructiuni Spalare:


 


Este recomandat sa nu folositi detergent, clor sau balsam de rufe la spalare si sa intoarceti bluza pe dos.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER