SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

Smartwool

Sosete Ciclism Femei Smartwool Performance Cycle Zero Cushion Mountain Print Crew Multicolor

Cod produs: SW001684A221

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
Smartwool
Pret: Pret de la:

Pret redus 92,00 lei

Pret recomandat: 115,00 lei

Descriere

Sosete Ciclism Femei Smartwool Performance Cycle Zero Cushion Mountain Print Crew Multicolor

Imprimeul de pe aceste șosete de ciclism pentru femei îți va aminti de munți, fie că ești chiar sus pe ei, fie că îți dorești să fii. Confecționate din lână Merino provenită din surse responsabile, sunt construite special pentru confort și durabilitate: aceste șosete dispun de tehnologia Shred Shield, de sistemul de potrivire de elită 4 Degree pentru o potrivire orientată spre performanță și de tehnologia Virtually Seamless pentru a reduce presiunea pe zona degetelor. În plus, sunt respirabile și rezistente la mirosuri, lucru pentru care picioarele tale (și partenerii tăi) îți vor mulțumi. Ia o pereche de șosete Cycle Zero Cushion Mountain Print Crew Crew pentru femei pentru următoarea ta aventură pe bicicletă!

Caracteristici:
- Amortizare: Zero Cushion;
- Înălțime: Crew;
- Tehnologie Indestructawool pentru durabilitate sporită;
- Sistem de ajustare elite 4 Degree pentru o potrivire orientată spre performanță;
- Tehnologia Shred Shield reduce uzura din zona degetelor;
- Tehnologia Virtually Seamless pentru confort sporit;
- Înălțime: 17.78 cm;
- Panouri de plasă pentru mai multă respirabilitate;
- Compoziție: 47% lână merino, 12% nailon, 33% nailon reciclat, 4% elastan, 4% poliester.

Tehnologii:
Crew Zero Cushion - Înălțime: deasupra gleznei / Fără amortizare.

Indestructawool - Tehnologia Indestructawool înseamnă o construcție patentată de Smartwool pentru durabilitate și confort excepționale.

4Degree Elite Fit System - Tehnologie folosită de către compania Smartwool la confecționarea şosetelor pentru schi, drumeţii, expediţii sau alergare. Tehnologia 4Degree Elite Fit System presupune construcţia elastică în două sensuri sub formă de benzi, plasate în 4 zone cheie, pe călcâi, la scobitura gleznei, pe partea superioară a piciorului şi deasupra gleznei, pentru fixarea sigură a ciorapului pe picior.

Virtually Seamless - Un finisaj foarte fin al vârfului șosetei pentru confort și potrivire perfectă în clăpari sau încălțăminte.

Shred Shield - Tehnologie ce ajută la reducerea uzurii ăn zona degetelor de la picioare.

Lână Merino - Cea mai performantă fibră naturală provenită de la oile Merinos, de unde vine și denumirea caracteristică. Reglează temperatura corpului iarna și vara, este rezistentă la foc, este antistatică și asigură protecție solară ridicată. Este moale în contact cu pielea, absoarbe umezeala și poate fi purtată multe zile (chiar săptămâni), fără a dezvolta mirosuri neplăcute. Fibra de merinos are grosimea de 17-19.5 microni în comparație cu lâna obișnuită - 30-32 microni (ca un exemplu, firul de păr are grosimea de 60-80 microni). Această caracteristică excepţională a lânii merinos de a absorbi şi a elibera ulterior excesul de umezeală o face să regleze temperatura corpului: se formează un microclimat între piele şi fibra de merinos. Este materialul ideal de purtat sub îmbrăcămintea waterproof şi windstoper, tocmai datorită respirabilității native şi a capacitatății de reglare superioare a temperaturii. Lâna merinos se foloseşte la confecţionarea de îmbrăcăminte termică datorită proprietăţilor sale nenumărate sau a şosetelor pentru diferite activităţi precum schi, drumeţii, expediţii, alpinism, alergare.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER