SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

Smartwool

Sosete Ciclism Unisex Smartwool Performance Cycle Zero Cushion Print Crew Multicolor

Cod produs: SW0017220181

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 3-4 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
Smartwool
Pret:

Pret redus 83,00 lei

Pret recomandat: 110,00 lei

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

Sosete Ciclism Unisex Smartwool Performance Cycle Zero Cushion Print Crew Multicolor

Șosetele Cycle Zero Cushion Print Crew pentru bărbați pun ciclismul în față și în centrul atenției - literalmente, cu un model care se referă numai la bicicletă. Acestea oferă numeroase caracteristici de confort, inclusiv tehnologia Virtually Seamless, zone de plasă respirabilă și o potrivire orientată spre performanță, precum și tehnologiile Shred Shield și Indestructawool pentru durabilitate. În plus, sunt confecționate cu lână Merino certificată ZQ, astfel încât să te poți bucura de reglarea naturală a temperaturii și de rezistența la mirosuri în timp ce parcurgi kilometru după kilometru în sportul pe care îl iubești.

Caracteristici:
- Amortizare: Zero Cushion;
- Înălțime: Crew;
- Tehnologie Indestructawool pentru durabilitate sporită;
- Sistem de ajustare elite 4 Degree pentru o potrivire orientată spre performanță;
- Tehnologia Shred Shield reduce uzura din zona degetelor;
- Tehnologia Virtually Seamless pentru confort sporit;
- Panouri de plasă pentru mai multă respirabilitate;
- Compoziție: 47% lână merino, 12% nailon, 33% nailon reciclat, 4% elastan, 4% poliester.

Tehnologii:
Crew Zero Cushion - Înălțime: deasupra gleznei / Fără amortizare.

Indestructawool - Tehnologia Indestructawool înseamnă o construcție patentată de Smartwool pentru durabilitate și confort excepționale.

4Degree Elite Fit System - Tehnologie folosită de către compania Smartwool la confecționarea şosetelor pentru schi, drumeţii, expediţii sau alergare. Tehnologia 4Degree Elite Fit System presupune construcţia elastică în două sensuri sub formă de benzi, plasate în 4 zone cheie, pe călcâi, la scobitura gleznei, pe partea superioară a piciorului şi deasupra gleznei, pentru fixarea sigură a ciorapului pe picior.

Virtually Seamless - Un finisaj foarte fin al vârfului șosetei pentru confort și potrivire perfectă în clăpari sau încălțăminte.

Shred Shield - Tehnologie ce ajută la reducerea uzurii ăn zona degetelor de la picioare.

Lână Merino - Cea mai performantă fibră naturală provenită de la oile Merinos, de unde vine și denumirea caracteristică. Reglează temperatura corpului iarna și vara, este rezistentă la foc, este antistatică și asigură protecție solară ridicată. Este moale în contact cu pielea, absoarbe umezeala și poate fi purtată multe zile (chiar săptămâni), fără a dezvolta mirosuri neplăcute. Fibra de merinos are grosimea de 17-19.5 microni în comparație cu lâna obișnuită - 30-32 microni (ca un exemplu, firul de păr are grosimea de 60-80 microni). Această caracteristică excepţională a lânii merinos de a absorbi şi a elibera ulterior excesul de umezeală o face să regleze temperatura corpului: se formează un microclimat între piele şi fibra de merinos. Este materialul ideal de purtat sub îmbrăcămintea waterproof şi windstoper, tocmai datorită respirabilității native şi a capacitatății de reglare superioare a temperaturii. Lâna merinos se foloseşte la confecţionarea de îmbrăcăminte termică datorită proprietăţilor sale nenumărate sau a şosetelor pentru diferite activităţi precum schi, drumeţii, expediţii, alpinism, alergare.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER