SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

Smartwool

Sosete Drumetie Femei Smartwool Athlete Edition Approach Crew Antracit

Cod produs: SW0010340031

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 7-10 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
Smartwool
Pret:

Pret redus 101,00 lei

Pret recomandat: 135,00 lei

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

Sosete Drumetie Femei Smartwool Athlete Edition Approach Crew Antracit

Alpinistul emblematic Conrad Anker a colaborat la proiectarea șosetelor pentru femei PhD Pro Approach Crew pentru a vă ajuta să vă atingeți apogeul mai repede. Au fost construite și testate ținând cont de cunoștințele lui Anker, acordând prioritate durabilității și unei potrivire orientată spre performanță, cu zone flexibile la articulația gleznei și o bandă adițională în zona călcâiului lui Ahile pentru căldură și protecție suplimentară. Fiecare pereche reprezintă nivelul suprem de performanță pentru utilizatorii care cer cel mai mult de la ei înșiși și de la șosetele lor.

Caracteristici:
- Amortizare: Light Cushion;
- Înălțime: Crew;
- Tehnologie Indestructawool pentru durabilitate sporită;
- Sistem de ajustare elite 4 Degree pentru o potrivire orientată spre performanță cu zone flexibile la gleznă;
- Tehnologia Virtually Seamless pentru confort sporit;
- Banda din zona călcâiului lui Ahile oferă un plus de căldură și protecție;
- Croială specifică femeilor;
- Panouri de plasă pentru mai multă respirabilitate;
- Compoziție: 49% Lână merino, 47% nailon, 4% elastan.

Tehnologii:
Indestructawool - Tehnologia Indestructawool înseamnă o construcție patentată de Smartwool pentru durabilitate și confort excepționale.

Virtually Seamless - Un finisaj foarte fin al vârfului șosetei pentru confort și potrivire perfectă în clăpari sau încălțăminte.

Lână Merino - Cea mai performantă fibră naturală provenită de la oile Merinos, de unde vine și denumirea caracteristică. Reglează temperatura corpului iarna și vara, este rezistentă la foc, este antistatică și asigură protecție solară ridicată. Este moale în contact cu pielea, absoarbe umezeala și poate fi purtată multe zile (chiar săptămâni), fără a dezvolta mirosuri neplăcute. Fibra de merinos are grosimea de 17-19.5 microni în comparație cu lâna obișnuită - 30-32 microni (ca un exemplu, firul de păr are grosimea de 60-80 microni). Această caracteristică excepţională a lânii merinos de a absorbi şi a elibera ulterior excesul de umezeală o face să regleze temperatura corpului: se formează un microclimat între piele şi fibra de merinos. Este materialul ideal de purtat sub îmbrăcămintea waterproof şi windstoper, tocmai datorită respirabilității native şi a capacitatății de reglare superioare a temperaturii. Lâna merinos se foloseşte la confecţionarea de îmbrăcăminte termică datorită proprietăţilor sale nenumărate sau a şosetelor pentru diferite activităţi precum schi, drumeţii, expediţii, alpinism, alergare.

4Degree Elite Fit System - Tehnologie folosită de către compania Smartwool la confecționarea şosetelor pentru schi, drumeţii, expediţii sau alergare. Tehnologia 4Degree Elite Fit System presupune construcţia elastică în două sensuri sub formă de benzi, plasate în 4 zone cheie, pe călcâi, la scobitura gleznei, pe partea superioară a piciorului şi deasupra gleznei, pentru fixarea sigură a ciorapului pe picior.

Crew Light Cushion - Înălțime: pe gleznă / Amortizare ușoară.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER