SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

Smartwool

Sosete Drumetie Femei Smartwool Performance Hike Light Cushion Mid Crew Gri

Cod produs: SW0015720521

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 3-4 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
Smartwool
Pret:

Pret redus 96,00 lei

Pret recomandat: 120,00 lei

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

Sosete Drumetie Femei Smartwool Performance Hike Light Cushion Mid Crew Gri

Șosetele Hike Light, modelul anterior PhD Outdoor, oferă o potrivire specifică femeilor și caracteristici îmbunătățite pentru a maximiza confortul și pentru a vă ajuta să ajungeți la cel mai înalt nivel. Au fost extinse zonele de durabilitate, oferind același confort cu și mai multă rezistență, iar zonele de plasă actualizate ajută la îmbunătățirea respirabilității fără a sacrifica potrivirea perfectă a șosetei. Mai puțină presiune. Mai multă performanță. Adăugați aceste caracteristici unui ciorap ușor amortizat, care oferă deja cel mai înalt grad de confort, potrivire și durabilitate, și niciodată nu a fost mai ușor să mergeți mai departe și să vă simțiți bine.

Caracteristici:
- Amortizare: Light Cushion;
- Înălțime: Mid Crew;
- Tehnologia Indestructawool cu zone extinse de durabilitate;
- Sistem de ajustare elite 4 Degree pentru o potrivire orientată spre performanță;
- Zone suplimentare de plasă integrate strategic pe corp pentru o respirabilitate sporită;
- Construcție adaptată pentru a păstra șoseta în loc;
- Tehnologia Virtually Seamless pentru confort sporit;
- Înălțime: 13.97 cm;
- Compoziție: 54% lână merino, 12% nailon, 30% nailon reciclat, 4% elastan.

Tehnologii:
Indestructawool - Tehnologia Indestructawool înseamnă o construcție patentată de Smartwool pentru durabilitate și confort excepționale.

4Degree Elite Fit System - Tehnologie folosită de către compania Smartwool la confecționarea şosetelor pentru schi, drumeţii, expediţii sau alergare. Tehnologia 4Degree Elite Fit System presupune construcţia elastică în două sensuri sub formă de benzi, plasate în 4 zone cheie, pe călcâi, la scobitura gleznei, pe partea superioară a piciorului şi deasupra gleznei, pentru fixarea sigură a ciorapului pe picior.

Midcrew Light Cushion - Înălțime: mijlocul gambei / Amortizare ușoară.

Lână Merino - Cea mai performantă fibră naturală provenită de la oile Merinos, de unde vine și denumirea caracteristică. Reglează temperatura corpului iarna și vara, este rezistentă la foc, este antistatică și asigură protecție solară ridicată. Este moale în contact cu pielea, absoarbe umezeala și poate fi purtată multe zile (chiar săptămâni), fără a dezvolta mirosuri neplăcute. Fibra de merinos are grosimea de 17-19.5 microni în comparație cu lâna obișnuită - 30-32 microni (ca un exemplu, firul de păr are grosimea de 60-80 microni). Această caracteristică excepţională a lânii merinos de a absorbi şi a elibera ulterior excesul de umezeală o face să regleze temperatura corpului: se formează un microclimat între piele şi fibra de merinos. Este materialul ideal de purtat sub îmbrăcămintea waterproof şi windstoper, tocmai datorită respirabilității native şi a capacitatății de reglare superioare a temperaturii. Lâna merinos se foloseşte la confecţionarea de îmbrăcăminte termică datorită proprietăţilor sale nenumărate sau a şosetelor pentru diferite activităţi precum schi, drumeţii, expediţii, alpinism, alergare.

Virtually Seamless - Un finisaj foarte fin al vârfului șosetei pentru confort și potrivire perfectă în clăpari sau încălțăminte.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER