SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

Smartwool

Sosete Drumetie Unisex Smartwool Performance Hike Light Cushion Print Crew Antracit

Cod produs: SW0017390031

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 3-4 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
Smartwool
Pret:
125,00 lei

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

Sosete Drumetie Unisex Smartwool Performance Hike Light Cushion Print Crew Antracit

Șosetele Smartwool Hike Light Cushion Print combină confortul cu moda sportivă. Cu o potrivire orientată spre performanță, zone specifice din plasă pentru respirabilitate și tehnologia Virtually Seamless, aceaste șosete oferă, de asemenea, toate avantajele lânii Merino amestecată cu nailon reciclat: reglarea temperaturii, rezistența la mirosuri și durabilitatea gândită în mod sustenabil. Iar imprimeul său atrăgător, care îi încurajează pe toți să facă drumeții așa cum vă place, aduce stilul pe traseu. Cu o amortizare ușoară pe toată partea inferioară a piciorului, Smartwool Hike Light Cushion Print vă va ajuta să mergeți departe și să vă simțiți bine făcând acest lucru.

Caracteristici:
- Amortizare: Light Cushion;
- Înălțime: Crew;
- Tehnologie Indestructawool pentru durabilitate sporită;
- Sistem de ajustare elite 4 Degree pentru o potrivire orientată spre performanță;
- Zone suplimentare de plasă integrate strategic pe corp pentru o respirabilitate sporită;
- Construcție adaptată pentru a păstra șoseta în loc;
- Tehnologia Virtually Seamless pentru confort sporit;
- Inaltime: 20.32 cm;
- Compoziție: 55% lână merino, 12% nailon, 29% nailon reciclat, 3% elastan, 1% poliester.

Tehnologii:
Crew Light Cushion - Înălțime: pe gleznă / Amortizare ușoară.

Indestructawool - Tehnologia Indestructawool inseamnă o construcție patentată de Smartwool pentru durabilitate și confort excepționale.

4Degree Elite Fit System - Tehnologie folosită de către compania Smartwool la confecționarea şosetelor pentru schi, drumeţii, expediţii sau alergare. Tehnologia 4Degree Elite Fit System presupune construcţia elastică în două sensuri sub formă de benzi, plasate în 4 zone cheie, pe călcâi, la scobitura gleznei, pe partea superioară a piciorului şi deasupra gleznei, pentru fixarea sigură a ciorapului pe picior.

Virtually Seamless - Un finisaj foarte fin al vârfului șosetei pentru confort și potrivire perfectă în clăpari sau încălțăminte.

Lână Merino - Cea mai performantă fibră naturală provenită de la oile Merinos, de unde vine și denumirea caracteristică. Reglează temperatura corpului iarna și vara, este rezistentă la foc, este antistatică și asigură protecție solară ridicată. Este moale în contact cu pielea, absoarbe umezeala și poate fi purtată multe zile (chiar săptămâni), fără a dezvolta mirosuri neplăcute. Fibra de merinos are grosimea de 17-19.5 microni în comparație cu lâna obișnuită - 30-32 microni (ca un exemplu, firul de păr are grosimea de 60-80 microni). Această caracteristică excepţională a lânii merinos de a absorbi şi a elibera ulterior excesul de umezeală o face să regleze temperatura corpului: se formează un microclimat între piele şi fibra de merinos. Este materialul ideal de purtat sub îmbrăcămintea waterproof şi windstoper, tocmai datorită respirabilității native şi a capacitatății de reglare superioare a temperaturii. Lâna merinos se foloseşte la confecţionarea de îmbrăcăminte termică datorită proprietăţilor sale nenumărate sau a şosetelor pentru diferite activităţi precum schi, drumeţii, expediţii, alpinism, alergare.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER