SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

Termeni și condiții

I. Despre Noi

II. Despre www.sportsworld.ro

III. Proprietatea Intelectuala

IV. Inregistrare ca utilizator

V. Datele Personale

VI. Procedura de cumparare

VII.1. Preturile

VII.2. Metode de plata

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.sportsworld.ro?

VIII. Garantie si service postvanzare

IX. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

X. Forta Majora

XI. Publicitatea

XII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

XIII. Legislatia aplicabila

XIV. Prezentarea ofertei

XVI. Returnarea produselor

XVIIReturnarea contravalorii produselor

XVIII. Transport

XIX. Disponibilitatea produselor

XX. Despre Cookies

XXI. Erori tehnice

XXII. Campania Best Price Guarantee

XXIII. Politica de confidentialitateI. Despre Noi
Serviciul www.sportsworld.ro este oferit de S.C. MASTER SPORT SRL  cu sediul in Str. Gh. Sincai nr 15, Bucuresti, inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J40/9392/2000, avand cod unic de inregistrare RO 13446790, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Bdul Unirii 57, Bucuresti.

Prin e-mail la: contact@sportsworld.ro
Prin telefon la numarul: 0731.539.705
Prin fax la numarul: 031.405.07.53

Programul telefonic de lucru cu publicul este: L-V: 10:00 - 13:00 ; 13:30 - 17:00.

Comenzile online pot fi plasate 24h din 24h, urmand a fi procesate in intervalul orar 10:00 - 17:00 de Luni pana Vineri.

II. Despre www.sportsworld.ro
www.sportsworld.ro  este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor noastre www.sportsworld.ro.
Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.sportsworld.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.sportsworld.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.sportsworld.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.sportsworld.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.sportsworld.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrare ca utilizator
Site-ul www.sportsworld.ro  poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site).
Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.sportsworld.ro  sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site).
Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.sportsworld.ro  si a Politicii de Confidentialitate a acestuia.
Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic.
In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.sportsworld.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
www.sportsworld.ro  poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.sportsworld.ro
Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.sportsworld.ro,  numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
www.sportsworld.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, in conditiile legii.

 

V. Datele Personale

Termenii si conditiile generale de vânzare se vor aplică tuturor vânzărilor de bunuri şi servicii de către SC Master Sport SRL, prin intermediul magazinului virtual www.sportsworld.ro către CUMPĂRĂTOR.Cumparatorul are obligatia de a furniza corect datele cu caracter personal, refuzul de a le furniza face ca prelucrarea comenzii sa fie imposibila.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată si completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC Master Sport  SRL opereaza urmoatarele categorii de date: Nume, Prenume, Adresa, CNP, Telefon si Adresa E-mail si are obligatia:

  • Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari, Reprezantant Legal, SC Master Sport SRL.
  • De a administra în conditii de sigurantă si numai pentru scopurile: Gestiune Economico Financiara si Administrativa, Reclama Publicitate si Marketing.
  • Informarea despre promotiile sportsworld.ro sau despre orice alte promotii sau activităti desfăsurate de Sportsworld.ro prin orice mijloace de comunicare (postă, e-mail, telefon, SMS, etc.)
  • Ca datele personale sa nu fie difuzate către terti, ele putând fi transmise doar autoritătilor in drept cu scopul verificării tranzactiilor comerciale sau altor autorităti în drept pentru efectuarea oricăror verificări, dacă acest lucru va fi sollicitat în conformitate cu legile în vigoare.
  • Să certifice faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr.365/2002 privind comertul electronic, precum si a HG 34/2014 privind protectia consumatorilor.

Cumparatorul are acces la datele personale si poate oricand sa le modifice prin panoul de client.
În cazul optării pentru plata on-line procesarea datelor de card se face pe serverele bancilor respective. Sportsworld.ro nu solicită si nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
Pentru informare si suport ne puteti contacta la adressa contact@sportsworld.ro.

Master Sport Srl este operator de date cu caracter personal inregistrat cu nr 32055 la ANSPDCP.

 

VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.sportsworld.ro  este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.sportsworld.ro  (sau puteti face comanda ca vizitator)
- efectuarea platii produselor.
Plata se efectueaza prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus si daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.sportsworld.ro,  sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii printr-un email trimis de catre SC Master Sport Srl a facturii proforme.

VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.sportsworld.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania).
Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.
Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.
Preturile finale de cumparare se pot modifica fara o notificare prealabila, si nu reprezinta obligatie contractuala pentru SC Master Sport SRL.
Inainte de trimiterea unei comenzi, aveti posibilitatea sa va asigurati ca pretul de pe site este cel corect apeland numarul de telefon 0731.539.705.


VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:
- transfer bancar/ordin de plata : daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1).
- plata cu cardul online : daca ati ales aceasta metoda de plata veti fi redirectionat catre o alta fereastra securizata si operata de catre Mobilpay. Aici puteti plati cu Visa, Mastercard in deplina siguranta.
- numerar la livrare (ramburs) : daca ati ales sa platiti numerar sau cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre curierul rapid care efectueaza livrarea.

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.sportsworld.ro?
Puteti cumpara produse prin www.sportsworld.ro urmand pasii:
A. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati, alegeti culoare sau marimea si apasati pe linkul "Adauga in cos".
B. Se vor afisa produsele dvs, si totatul comenzii. Continuati prin butonul Finalizare Comanda.
C. Aveti 3 posibilitati de a finaliza comanda, daca deja sunteti inregistrat, atunci introduceti datele dvs, daca nu atunci puteti opta pentru Utilizator Inregistrat sau Vizitator.
D. Introduceti datele dvs, si adresa de facturare.
E. Introduceti adresa de livrare, daca doriti ca adresa de livrare sa fie aceasi cu adresa de facturare atunci nu bifati nimic si mergeti mai departe.
F. Alegeti metoda de livrare.
G. Alegeti metoda de plata.
H. Daca doriti sa specificati o info suplimentara, apoi Trimiteti comanda.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs.
Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea.
Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail.
O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda.
Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs.

VIII. Garantie si service postvanzare
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa ne contactati la contact@sportsworld.ro. Toate produsele comercializate au o garantie de minim 2 ani pentru defecte ascunse de fabricatie (poate fi si mai mare daca producatorul ofera o garantie de peste 2 ani). Garanția nu acopera daunele produse prin transport, stocaj necorespunzator, ingrijire neadecvata, utilizare anormala, modificari neautorizate aduse produsului, stergerea seriei produsului (unde este cazul), distrugerea etichetelor cusute pe produs, excepție făcând produsele cu defecte de fabricație. Termenul de rezolvare al garantiilor este de 14 zile calendaristice conform Legii 449/2003 si O.G. 21/1992 din Romania.Daca produsul nu se poate repara sau inlocui cu acelasi produs, termenul de returnare al contravalorii produselor, daca clientul alege returnarea contravalorii, este de 14 de zile calendaristice conform Legii 449/2003. Prin prezentul paragraf nu se incalca drepturile de consumator.


IX. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.sportsworld.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia, de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.sportsworld.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.sportsworld.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.sportsworld.ro.
www.sportsworld.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.sportsworld.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.sportsworld.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

X. Forta Majora
www.sportsworld.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.sportsworld.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.sportsworld.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.sportsworld.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.sportsworld.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.


XI. Publicitatea
www.sportsworld.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.sportsworld.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.


XII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.sportsworld.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: contact@sportsworld.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.


XIII. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.sportsworld.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, OG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile www.sportsworld.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC Master Sport Srl. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.


XIV. Prezentarea ofertei
S.C. Master Sport SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra datelor tehnice prezente pe site-ul www.sportsworld.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.sportsworld.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.sportsworld.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

  

XVI. Returnarea produselor

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa procedati dupa cum urmeaza:

1. Logheaza-te pe contul de pe care ai plasat comanda
2. Dupa ce ai intrat pe contul personal, de pe coloana din stanga, selecteaza meniul  „Retururi Produse”
3. Din partea dreapta sus, in dreptul butonului turcoaz „RETUR” trebuie sa selectezi comanda pentru care doresc efecturarea returului produsului.
4. Completeaza toate campurile din formular si trimite formularul
5. Sa nu uiti sa ne scrii la rubrica „Comentarii” datele tale bancare (IBAN, Banca, Nume posesor cont) pentru a putea sa iti facem transferul cat mai rapid.
6. Vei primi o notificare pe email dupa ce s-a procesat cererea ta
8. Daca si numai daca este aprobata cererea ta de retur, se poate expedia coletul conform instructiunilor primite.
9. Termenul legal pentru retur este de 14 zile calendaristice.

Daca intampani orice probleme tehnice sau ai nevoie de ajutor te rugam sa ne scrii la contact@salomon.ro sau sa ne scrii in chat pe site si noi iti vom raspunde cat de repede posibil.

 NOTE IMPORTANTE:

Procedura de mai sus este obligatorie pentru procesarea Returului de produse.
Poti urmari online, in timp real, status-ul solicitarii tale direct din contul tau dupa ce te loghezi.


COSTURILE DE RETUR PRODUSE

Daca produsul a fost expediat gresit din vina noastra, vom suporta integral costurile de transport si inlocuire pentru produsul respectiv.

Costul de returnare este cel perceput de catre curierul ales de client. Nu acceptam colete expediate prin Posta Romana sau colete care au ramburs ori cerere de restituire produs/e.CONDITIILE PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original (va rugam sa impachetati ambalajul original intr-o punga sau in hartie inainte de a il sigila cu banda adeziva - nu vom accepta produsele care au banda adeziva lipita direct pe ambalajul original), etichetele nu au fost rupte, produsul este nedeteriorat si nu prezinta urme de uzura sau folosire si se afla in starea in care l-ati primit.
- sa returnati toate documentele ce au insotit produsul.
- in cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o promotie ce include si un produs cadou, trebuie sa returnati si produsul cadou.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Vă rugăm să rețineți că din motive de igienă sticlele de băuturi, lenjeria intimă, protectiile dentare și costumele de baie nu pot fi returnate.

 

XVII. Returnarea contravalorii produselor

Returnarea contravalorii se va efectua in termen legal de maxim 14 de zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract conform OG34/2014. Rambursarea contravalorii va putea fi amanata pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.  Prin prezentul paragraf nu se incalca drepturile de consumator.

 

XVIIITransport

Transportul este gratuit pentru orice comanda ce depaseste valoarea de 350 Lei TVA Inclus dar doar daca localitatea in care se va face livrarea se afla in aria de acoperire FanCourier. In cazul in care nu localitatea nu se afla in aria de acoperire FanCourier, vom expedia coletul prin serviciul de curierat rapid Sameday. Pentru a verifica daca localitatea in care doresti sa se efectueze livrarea se afla in aria de acoperire FanCourier ( pt a se afla in aria de acoperire, dupa denumirea localitatii, in paranteza trebuie sa fie cifra 0 ), click aici

In lunile Decembrie si Ianuarie, FanCourier nu mai garanteaza termenul de livrare de 24-48 de ore. In general coletele se vor livra in acest interval dar datorita conditiilor meteo, a volumului mare de livrari sau a localitatii in care se face livrarea, comanda poate ajunge in cca 48-72 de ore. Iti multumim pentru intelegere.

 

XIX. Disponibilitatea produselor


In stoc

Produsele se afla in depozitul nostru, putand fi livrate in 24-48 de ore , in functie de ora la care s-a plasat comanda (daca comenzile au fost plasate pana in ora 15:30, vor fi livrate a doua zi, iar daca au fost plasate dupa aceasta ora vor fi livrate in 48 de ore).

 

In stoc furnizor

Produsele nu se afla in depozitul nostru. Deoarece o parte din furnizorii nostri nu au un stoc automatizat este necesar sa ne interesam la ei printr-un email sau telefon daca produsul exista fizic. Raspunsul furnizorului il putem primi in aproximativ 30 de minute - 2 ore. Produsele pot fi livrate in 24-48 de ore, daca exista in stocul furnizorului, in functie de ora la care s-a plasat comanda (daca comenzile au fost plasate pana in ora 14:00, pot fi livrate a doua zi, iar daca au fost plasate dupa aceasta ora vor fi livrate in 48 de ore).

 

La comanda

Produsele nu se afla nici in depozitul nostru si nici in cel al furnizorului. Ele pot fi aduse doar la comanda. Perioada de aducere a acestor produse poate fi cuprinsa intre 7 - 90 zile (va vom comunica telefonic acest lucru).

 

In curand

Acestea sunt produse lansate de curand de catre producatori sau produse care fac parte din colectii noi. Perioada in care urmeaza sa ajunga in depozitul nostru sau al furnizorului este de 14 - 90 zile.

 

Rezerva

Acestea sunt produse care urmeaza sa soseasca in stocul nostru in curand (30-90 zile) si aveti posibilitatea sa rezervati produsul dorit (fara sa fiti nevoit/a sa achitati un avans), urmand a fi contactat/a telefonic sau prin email in momentul in care produsul rezervat intra in stocul nostru pentru confirmarea livrarii.

 

XX. Utilizare cookie
Cookie-urile sunt bucati de text utilizate de browser pentru a stoca pe unitatea magnetica a sistemului dumneavoastra informatii.
Fiecare cookie poate fi citit doar de serverul web care l-a generat.

Cookie-urile nu pot transmite informatii de pe unitatea dumneavoastra magnetica.

Sportsworld utilizeaza cookie-urile pentru a sti daca aveti deja creat un cont client, in felul acesta nefiind necesar sa re-introduceti anumite informatii de fiecare data cand intrati pe site. De asemenea Sportsworld poate folosi cookie-uri pentru a personaliza vizita dvs. in cadrul magazinului.

Unii dintre partenerii nostri (eq: Google, AdRoll), folosesc cookie-uri in site-ul Sportsworld.

Nu utilizam cookie-uri pentru a stoca informatii ale cardurilor, adrese sau alte informatii personale

 

XXI. Erori tehnice

Ne rezervam dreptul de a nu onora o comanda daca din cauza unei erori tehnice, pretul final de vanzare al unui produs din comanda, este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat pretul este derizoriu. Vom anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

 

XXII. Regulament desfasurare campanie promotionala “Best Price Guarantee”

 

Durata desfasurare: durata nedeterminata, in limita stocului disponibil.

Drept de participare: La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica din Romania.

Descriere campanie: Campania Best Price Guarantee se desfasoara pe www.sportsworld.ro si consta in oferirea de produse originale Salomon la cel mai mic pret de pe piata din Romania, dupa cum urmeaza:

·         Salomon XT Salta W, cod produs L38142300 - 319,99 RON

·         Salomon XT Salta M, cod produs L38142200 - 319,99 RON

Regulament: De campania Best Price Guarantee pot beneficia toti utilizatorii Sportsworld.ro, atata timp cat respecta criteriile de participare si termenii si conditiile site-ului www.sportsworld.ro.

Reclamatiile de orice natura referitoare la campanie se transmit in scris, pe adresa de e-mail contact@sportsworld.ro. Reclamatiile vor putea fi formulate pe toata durata de desfasurare a campaniei promotionale. Orice reclamatie transmisa dupa incetarea campaniei va fi considerata nevalida si nu va fi prelucrata.

In cazul in care un utilizator descopera produsele Salomon din campanie la un pret mai mic in alte magazine decat pe Sportsworld.ro, pentru a beneficia de garantia de “Best Price Guarantee”, are obligatia de a transmite pe adresa de e-mail contact@sportsworld.ro dovada pretului mai mic. In urma validarii dovezii, solicitantul va primi produsul la pretul cel mai mic si un voucher cadou cu diferenta de pret.

Participarea la aceasta campanie implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Puteti citi Politica noastra de confidentialitate aici

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER