SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

Smartwool

Tricou Multisport Femei Smartwool Merino Sport 120 Short Sleeve Bleu

Cod produs: SW016587J631

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
Smartwool
Pret: Pret de la:

Pret redus 206,00 lei

Pret recomandat: 275,00 lei

Descriere

Tricou Multisport Femei Smartwool Merino Sport 120 Short Sleeve Bleu

Confecționat cu un amestec de lână Merino provenită din surse responsabile și țesătură performantă Tencel, tricoul Merino Sport 120 pentru femei te va ajuta să te menții răcoroasă atunci când transpiri. În plus, este foarte ușor și moale și îți oferă libertate de mișcare fără volum. Pentru orice, de la drumeții pe traseu până la alergări de antrenament, vei găsi confort toată ziua în acest tricou.

Caracteristici:
- Croială regular menită să vă ofere libertate de mișcare, fără volum suplimentar;
- Această țesătură ultra-ușoară, super moale, din amestec de merino și tencel este concepută pentru a vă ajuta să rămâneți răcoros și confortabil;
- Rezistent la mirosuri;
- Mâneci raglan;
- Compoziție: 53% lână merino, 47% lyocell.

Tehnologii:
Lână Merino - Cea mai performantă fibră naturală provenită de la oile Merinos, de unde vine și denumirea caracteristică. Reglează temperatura corpului iarna și vara, este rezistentă la foc, este antistatică și asigură protecție solară ridicată. Este moale în contact cu pielea, absoarbe umezeala și poate fi purtată multe zile (chiar săptămâni), fără a dezvolta mirosuri neplăcute. Fibra de merinos are grosimea de 17-19.5 microni în comparație cu lâna obișnuită - 30-32 microni (ca un exemplu, firul de păr are grosimea de 60-80 microni). Această caracteristică excepţională a lânii merinos de a absorbi şi a elibera ulterior excesul de umezeală o face să regleze temperatura corpului: se formează un microclimat între piele şi fibra de merinos. Este materialul ideal de purtat sub îmbrăcămintea waterproof şi windstoper, tocmai datorită respirabilității native şi a capacitatății de reglare superioare a temperaturii. Lâna merinos se foloseşte la confecţionarea de îmbrăcăminte termică datorită proprietăţilor sale nenumărate sau a şosetelor pentru diferite activităţi precum schi, drumeţii, expediţii, alpinism, alergare.

Tencel lyocell - Tencel de la Lenzing Fibers, sau lyocell, așa cum se numește fibra generică, este un material natural. Tencel este fabricat din celuloza copacilor cu creștere rapidă, printre care și eucaliptul cultivat în plantații durabile. Procesul de fabricație este delicat pentru mediu și, pe cât posibil, este reciclat și reutilizat. Acesta este motivul pentru care Tencel a primit premiul "European Award for Environment" de la UE.

Materialul este confortabil și are proprietăți funcționale excelente. Este răcoros, elimină eficient umezeala și este foarte ușor și plăcut pe piele. De asemenea, materialul este foarte rezistent la spălare.

Produse similare

Pantaloni Scurti Alergare Femei Salomon CROSS 5'' SHORT W Verde

Pantaloni Scurti Alergare Femei Salomon CROSS 5'' SHORT W Verde

Pret redus 100,00 lei

Pret recomandat: 199,00 lei

Salomon Maiou Alergare Femei CROSS RUN TANK W Bej

Salomon Maiou Alergare Femei CROSS RUN TANK W Bej

Pret redus 74,00 lei

Pret recomandat: 124,00 lei

Smartwool Sosete Alergare Femei Run Targeted Cushion Low Ankle Portocaliu

Smartwool Sosete Alergare Femei Run Targeted Cushion Low Ankle Portocaliu

Pret redus 84,00 lei

Pret recomandat: 105,00 lei

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER