SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

X-Bionic

Tricou X-Bionic Bike Energizer Summerlight

Cod produs: I020236

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 48h-72h
X-Bionic
Pret:
356,00 lei

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

Tricoul de ciclism X-Bionic Bike Energizer Summerlight pentru femei, este un tricou confortabil si usor. Transpiratia este acum utilizata pentru racirea corpului. Tehnologia Energizer distribuie transpiratia pe o suprafata mai larga si direct pe piele. Datorita faptului ca racirea organismului este mai bine optimizata, se consuma mai putina energie iar nivelul de performanta creste. Aceasta tehnologie actioneaza prin incalzirea corpului, atunci cand acesta nu transpira. Acest model are o greutate mai redusa decat Bionic Energizer, dar ofera aceeasi tehnologie de racorire in momentul transpiratiei si de incalzire in momentul frisoanelor. Tehnologia AirConditioning Channel este un sistem de aerisire ce consta intr-o serie de canale care se invelesc in jurul corpului si care transporta in mod constant aerul cald si umezeala, racorind corpul fara a lasa in organism senzatia de frig. Tesatura X-Impact este speciala si realizeaza o compresie optima a muschilor, oferind performante imbunatatite prin reducerea vibratiilor, scaderea pulsului, cresterea eficientei cardio-vasculare, protejarea articulatiilor si a ligamentelor, sustinand astfel organismul in momentele dificile. SweatTraps previne transpiratia excesiva inca de la inceput, datorita structurii in valuri a materialului care conduce transpiratia catre suprafata unde este evaporata. Aerisirea eficienta este asigurata de tehnologia 3D-BionicSphere System on the Back iar astfel umezeala este preluata si indepartata rapid. Aerul cald este retinut cu ajutorul canalelor integrate si astfel temperatura corpului este mentinuta la un nivel optim
Tabel Marimi:

Compresie: Usoara
Izolatie: Racoroasa
Compozitie Tehnica:


71% Skin NODOR®
20% Polyamide
7% Elastane
2% Mythlan™
Materiale:


94% Poliamida
4% Elastan
2% Polipropilena
Tehnologii:
AirConditioning Channel®


Tehnologia AirConditioning Channel este un sistem de aerisire constand intr-o serie de canale care se invelesc in jurul corpului si care transporta in mod constant aerul cald si umezeala. Aceasta ajuta aerul sa ajunga in zone care in mod normal nu sunt accesibile aerului proaspat. Datorita faptului ca pieptul este zona ideala pentru transferurile termice, sistemul AirConditioning Channel, racoreste corpul fara a lasa in organism senzatia de frig. Zonele de izolatie asigura o aerisire imbunatatita in cazul modelului Extra Warm.
X-Impact Technology™


X-Impact Technology este o tesatura speciala care realizeaza o compresie optima a muschilor si ofera performante imbunatatite datorita reducerii vibratiilor, scaderii pulsului, cresterii eficientei cardio-vasculare, protejarii articulatiilor, a ligamentelor si a muschilor, sustinand organismul in momentele cele mai dificile. Datorita compresiei graduale, tesuturile si muschii vor beneficia de nutrientii esentiali activitatii fizice intense.

 
SweatTraps®


Pentru a preveni transpiratia excesiva inca de la inceput, echipa X-BIONIC a construit o structura in valuri a meterialului care conduce transpiratia catre suprafata unde este evaporata.
3D-BionicSphere® System on the Back


Structura patentata X-Bionic garanteaza o aerisire eficienta iar astfel umezeala este preluata si indepartata rapid. Aerul cald este retinut cu ajutorul canalelor integrate si astfel temperatura corpului este mentinuta la un nivel optim.
Instructiuni Spalare:


 

Este recomandat sa nu folositi detergent, clor sau balsam de rufe la spalare si sa intoarceti bluza pe dos.

Produse similare

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER