SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

X-Bionic

Tricou X-Bionic The Trick Biking

Cod produs: O100044N

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 48h-72h
X-Bionic
Pret:
715,50 lei
Culori:

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

Tricoul de ciclism X-Bionic The Trick Biking pentru barbati, opreste supraincalzirea corporala in timpul activitatii sportive si astfel puteti pedala mai mult si mai rapid fara grija ca o sa va incalziti. Tricoul beneficiaza de sistemul The Trick constand intr-o tehnologie care actioneaza de-a lungul zonei coloanei vertebrale si creeaza creierului impresia ca organismul se supraincalzeste iar astfel se incepe procesul de racire cu ajutorul transpiratiei inainte de a fi afectate performantele. Aceasta tehnologie ajuta la obtinerea unor perfomante imbunatatite. 3D-BionicSphere System in the Chest Area regleaza temperatura din zona pieptului fara sa creeze senzatia de racire iar aerul proaspat provenit din 3D-BionicSphere ajuta la scaderea temperaturii corpului in mod eficient prin intermediul unei structuri in forma de mici canale care transporta si modereaza aerul. Umezeala si aerul cald sunt evacuate prin aceasta structura fiint inlocuite cu aer proaspat. Cu ajutorul tehnologiei 3D-BionicSphere System on the Back, se garanteaza o aerisire eficienta iar astfel umezeala este preluata si indepartata rapid. Aerul cald este retinut cu ajutorul canalelor integrate si astfel temperatura corpului este mentinuta la un nivel optim. Tesatura X-Impact este speciala si realizeaza o compresie optima a muschilor, oferind performante imbunatatite prin reducerea vibratiilor, scaderea pulsului, cresterea eficientei cardio-vasculare, protejarea articulatiilor si a ligamentelor, sustinand astfel organismul in momentele dificile. SweatTraps previne transpiratia inca de la inceput, datorita structurii in valuri a materialului care conduce transpiratia catre suprafata unde este evaporata. X-BIONIC Partial Kompression regleaza fluxul sangvin si hraneste tesuturile pastrand temperatura corpului. Protectia impotriva frisoanelor si mentinerea temperaturii optime este asigurata gratie tehnologiei 3D Bionic Sphere System. Elasticitatea firelor materialului ofera posibilitatea de a va misca fara limite. Tricoul va ramane pe pozitie in zona soldurilor iar dumneavoastra va puteti continua activitatea fara probleme, de aceasta parte ocupandu-se tehnologia Expansion Flex Zone at the shoulder joint. AirComPlex-Zone ofera un plus de izolatie sub a 12-a vertebra toracica, in zona plexului solar, pe unde trec impulsuri nervoase care controleaza starea de bine a organismului. Aceasta zona sensibila este protejata de niste striatii speciale care mentin o perna de aer cald deasupra zonei. Prin aceasta tehnologie se asigura si evacuarea transpiratiei alaturi de o aerisire foarte buna. Prin ReflectorStripes se ofera o mai buna vizibilitate pe timpul noptii datorita materialelor reflectorizante.
Tabel Marimi:

Compresie: Medie
Izolatie: Minima
Materiale:


86% Poliamida
11% Polipropilena
3% Elastan
Tehnologii:


3D-BionicSphere® System in the Chest Area


In urma studiilor realizate, s-a demonstrat ca zona pieptului este cel mai bun loc pentru reglarea temperaturii corpului, rapid si eficient. Fara sa creeze senzatia de racire, aerul proaspat provenit din 3D-BionicSphere ajuta la scaderea temperaturii corpului in mod eficient prin intermediul unei structuri in forma de mici canale care transporta si modereaza aerul. Umezeala si aerul cald sunt evacuate prin aceasta structura fiind inlocuite cu aer proaspat.
3D-BionicSphere® System on the Back


Structura patentata X-Bionic garanteaza o aerisire eficienta iar astfel umezeala este preluata si indepartata rapid. Aerul cald este retinut cu ajutorul canalelor integrate si astfel temperatura corpului este mentinuta la un nivel optim.
SweatTraps®


Pentru a preveni transpiratia excesiva inca de la inceput, echipa X-BIONIC a construit o structura in valuri a meterialului care conduce transpiratia catre suprafata unde este evaporata. Reducerea si evaporarea transpiratiei este acum mai rapida multumita tehnologiei Evaporation Surface Expander.
X-Impact Technology™


X-Impact Technology este o tesatura speciala care realizeaza o compresie optima a muschilor si ofera performante imbunatatite datorita reducerii vibratiilor, scaderii pulsului, cresterii eficientei cardio-vasculare, protejarii articulatiilor, a ligamentelor si a muschilor, sustinand organismul in momentele cele mai dificile. Datorita compresiei graduale, tesuturile si muschii vor beneficia de nutrientii esentiali activitatii fizice intense.

 
X-BIONIC Partial Kompression


Acest sistem este o compresie partiala care regleaza fluxul sangvin si hraneste tesuturile pastrand temperatura corpului.
AirComplex-Zone - increased insulation to 72 cm²


Aceasta tehnologie ofera un plus de izolatie sub a 12-a vertebra toracica, in zona plexului solar, pe unde trec impulsuri nervoase care controleaza starea de bine a organismului. Aceasta zona sensibila este protejata de niste striatii special care mentin o perna de aer cald deasupra zonei. Prin aceasta tehnologie se asigura si evacuarea transpiratiei alaturi de o aerisire foarte buna
THE TRICK®


Este o tehnologie care actioneaza de-a lungul zonei coloanei vertebrale si creeaza creierului impresia ca organismul se supraincalzeste iar astfel se incepe procesul de racire cu ajutorul transpiratiei inainte de a fi afectate performantele. Aceasta tehnologie ajuta la obtinerea unor perfomante imbunatatite.
Pockets


Aceasta tehnologie consta in cele 3 buzunare amplasate in partea din spate, care sunt accesibile fara sa impuna limite in miscare.
ReflectorStripes


Reflectors este tehnologia care asigura o mai buna vizibilitate pe timpul noptii datorita materialelor reflectorizante.
Expansion Flex Zone at the shoulder joint


Elasticitatea firelor materialului ofera posibilitatea de a va misca fara limite. Tricoul va ramane pe pozitie in zona soldurilor iar dumneavoastra va puteti continua activitatea fara probleme.
Instructiuni Spalare:


 

Este recomandat sa nu folositi detergent, clor sau balsam de rufe la spalare si sa intoarceti bluza pe dos.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER