SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

X-Bionic

Pantaloni X-Bionic Bikking Man Windskin Ow Bib Long Elite

Cod produs: O020175

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 24h-48h
X-Bionic
Pret:
1.575,00 lei

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

Pantaloni X-Bionic ciclism Windskin Barbat OW Elite


Vantul nu cunoaste limite, dar noi am stabilit una. Acesti pantaloni au stabilit un standard in imbracamintea functionala pentru ciclism cu protectia partiala pentru vant si optimizarea vasculara de compresie. Noul material este extrem de elastic, foarte usor si ofera reglarea optima a temperaturii cu sistemul AirConditioning Grids, precum si cu constructia speciala 3D-Intercooler. Acesta protejeaza zonele sensibile ale muschilor coapsei si genunchii de turbulente si ploi. Excesul de transpiratie si caldura este eliminat prin membrana wind-proof. Forma anatomica indeparteaza presiunea de pe vasele de sange si nervi, datorita structurii materialului cu pad-uri din gel si spuma.
Tabel Marimi:

Compozitie Tehnica:


77% Skin NODOR®
11% Poliamida
8% Mythlan™
4% Elastan
Materiale:


100% Polyurethan (Outer Shell-Layer 2)
88% Poliamida
86% Poliamida (Pad)
14% Elastan (Pad)
8% Polipropilena
4% Elastan


Tabel Marimi:

Compozitie Tehnica:


77% Skin NODOR®
11% Poliamida
8% Mythlan™
4% Elastan
Materiale:


100% Polyurethan (Outer Shell-Layer 2)
88% Poliamida
86% Poliamida (Pad)
14% Elastan (Pad)
8% Polipropilena
4% Elastan
Tehnologii:
Bike Pad Elite 2000XT


Chamois special conceput pentru anatomia barbateasca. Presiunea este distribuita uniform pe o suprafata mare datorita cusaturilor de mana high-tech care garanteaza confort si comformitate anatomica nemaintalnita pana acum.
X-BIONIC® Partial Kompression


Sistemul de compresie partiala X-Bionic® pastreaza toate beneficiile compresiei puternice care hraneste tesuturile si regleaza fluxul sangvin fara a neglija temperatura corporala.
AirConditioningSpot™


Articulatia genunchiului este predispusa sa transpire prima la inceperea efortului. In consecinta, materialul beneficiaza de o cusatura fina in zona din spate a genunchiului care faciliteaza eliminarea perspiratiei.
ISO-CalfPad™


Muschii gambelor sunt mai predispusi la racire fata de restul muschilor, mai ales in timpul pauzelor scurte, chiar si atunci cand corpul este fierbinte. Acest lucru poate duce la ranire. Sistemul ISO-CalfPad™ retine caldura corpului.
3D-BionicSphere® System at the tailbone


Transpiratia din zona coccisului, este transmisa prin sistemul 3D-BionicSphere® pentru evaporare. Sistemul SweatTraps® aflat la partea de jos, are misiunea de a prelua transpiratia, împiedicând acumularea. Aceasta prima etapa, care duce deseori la iritatii ale pielii rezultate în urma frecarii, este întrerupta chiar înainte de a începe.
3D-BionicSphere® System on the back


Structura patentata X-Bionic® garanteaza ventilare eficienta. Astfel, umezeala este preluata si indepartata rapid. Lipsa perspiratiei permite canalelor integrate sa capteze aerul cald si sa mentina temperatura corpului la un nivel optim.
Two-Step 3D-BionicSphere® System


metoda de crosetare high-tech a materialului garanteaza o fixare adecvata pe piele si un schimb optim de energie termica intre piele si textila.
Elastic pentru talie auto-reglant


previne alunecarea sau strangerea excesiva a pantalonilor.
Instructiuni Spalare:


 

Intoarceti bluza pe dos si nu folositi detergent, clor sau balsam de rufe.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER