SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

Smartwool

Sapca Alergare Unisex Smartwool Go Far, Feel Good Runner's Cap Multicolor

Cod produs: SW016630J551.OS

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare: 7-10 zile lucratoare
Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
Smartwool
Pret:

Pret redus 131,00 lei

Pret recomandat: 175,00 lei

Descriere

Sapca Alergare Unisex Smartwool Go Far, Feel Good Runner's Cap Multicolor

Protejează-ți ochii și fața de razele UV și arată elegant în această șapcă de alergător cu bor. Căptușită cu un amestec de lână Merino de proveniență responsabilă și poliester pentru gestionarea umezelii, rezistență la mirosuri, reglarea temperaturii și timpii de uscare rapidă, șapca include și elemente reflectorizante pentru condiții de lumină scăzută. Perfectă pentru următoarea ta alergare sau drumeție, această șapcă te va ajuta să ajungi departe și să te simți bine în tot acest timp.

Caracteristici:
Căptușită cu țesătură de plasă Merino Sport 150, care combină gestionarea umidității, reglarea temperaturii și rezistența la mirosuri ale lânii merino cu durabilitatea și timpul de uscare rapidă a poliesterului;
Elemente reflectorizante pentru vizibilitate în condiții de lumină scăzută;
Borduri reflectorizante în jurul marginii;
Țesătură elastică ușoară, cu uscare rapidă, reciclată;
Protecție solară UPF 20+;
- Compoziție: corp: 86% poliester, 14% elastan; captușeală: 56% lână merino, 44% poliester.

Tehnologii:
UPF 20 - Factor de filtrare a radiaţiei solare. Îmbrăcămintea crează o barieră între piele şi razele UV ale soarelui şi poate oferi cea mai eficace protecţie.

Merino Sport 150 - Țesătura combină gestionarea umidității, reglarea temperaturii și rezistența la miros a lânii merinos cu durabilitatea și timpul de uscare rapidă a poliesterului.

Lână Merino - Cea mai performantă fibră naturală provenită de la oile Merinos, de unde vine și denumirea caracteristică. Reglează temperatura corpului iarna și vara, este rezistentă la foc, este antistatică și asigură protecție solară ridicată. Este moale în contact cu pielea, absoarbe umezeala și poate fi purtată multe zile (chiar săptămâni), fără a dezvolta mirosuri neplăcute. Fibra de merinos are grosimea de 17-19.5 microni în comparație cu lâna obișnuită - 30-32 microni (ca un exemplu, firul de păr are grosimea de 60-80 microni). Această caracteristică excepţională a lânii merinos de a absorbi şi a elibera ulterior excesul de umezeală o face să regleze temperatura corpului: se formează un microclimat între piele şi fibra de merinos. Este materialul ideal de purtat sub îmbrăcămintea waterproof şi windstoper, tocmai datorită respirabilității native şi a capacitatății de reglare superioare a temperaturii. Lâna merinos se foloseşte la confecţionarea de îmbrăcăminte termică datorită proprietăţilor sale nenumărate sau a şosetelor pentru diferite activităţi precum schi, drumeţii, expediţii, alpinism, alergare.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER