SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

X-Bionic

Tricou X-Bionic Effektor Biking Powershirt

Cod produs: O020620

Disponibilitate: Selecteaza mărimea pentru verificare

Livrare: 48h-72h
X-Bionic
Pret:
716,00 lei

* Campuri obligatorii

Cantitate:

Descriere

Tricoul de ciclism X-Bionic Effektor Biking Powershirt pentru femei, creste performanta indiferent ca este vorba de un sportiv profesionist sau de un amator si ajuta la obtinerea unei mai bune conditii fizice. Impactul antrenamentelor nu mai este atat de puternic asupra muschilor si tesuturilor, datorita suportului oferit de Cohesion Wrap Technology care stabilizeaza anumite parti ale corpului. Neural Response Effect este o compresie partiala care pune presiune pe nervii periferici, astfel mentinand organismul intr-o stare continua de pregatire si imbunatateste schimbul de impulsuri nervoase dintre creier si muschi. SweatTraps este o tehnologie care previne transpiratia inca de la inceput, datorita structurii in valuri a materialului care conduce transpiratia catre suprafata unde este evaporata. Cu ajutorul 3D-BionicSphere System on the Back, se garanteaza o aerisire eficienta iar astfel umezeala este preluata si indepartata rapid. Aerul cald este retinut cu ajutorul canalelor integrate si astfel temperatura corpului este mentinuta la un nivel optim. Tesatura X-Impact este o tesatura speciala care realizeaza o compresie optima a muschilor, oferind performante imbunatatite prin reducerea vibratiilor, scaderea pulsului, cresterea eficientei cardio-vasculare, protejarea articulatiilor si a ligamentelor, sustinand astfel organismul in momentele dificile. X-BIONIC Partial Kompression regleaza fluxul sangvin si hraneste tesuturile pastrand temperatura corpului. Protectia impotriva frisoanelor si mentinerea temperaturii optime este asigurata cu tehnologia 3D Bionic Sphere System. SupportingRibs asigura sanii si ii protejeaza protejati in timpul activitatilor sportive, printr-o absorbtie excelenta a impactelor si miscarilor. Temperatura in zona pieptului este reglata cu ajutorul tehnologiei 3D-BionicSphere System in the Chest Area, fara sa creeze senzatia de racire iar aerul proaspat provenit din 3D-BionicSphere ajuta la scaderea temperaturii corpului in mod eficient prin intermediul unei structuri in forma de mici canale care transporta si modereaza aerul. Umezeala si aerul cald sunt evacuate prin aceasta structura fiind inlocuite cu aer proaspat in timp ce gratie tehnologiei 37° CCR-Technology, temperatura corpului este mentinuta la valoarea de 37C pentru a asigura o performanta ridicata. Tehnologia AirConditioning Channel este un sistem de aerisire constand intr-o serie de canale care se invelesc in jurul corpului si care transporta in mod constant aerul cald si umezeala, racorind corpul fara a lasa in organism senzatia de frig. Pernutele ISO-Pads sunt amplasate in zona soldului, mentinand o temperatura a corpului excelenta pentru continuarea activitatii. Tricoul include sistemul Pockets, de 3 buzunare in partea din spate, care sunt accesibile foarte usor si care nu impun limite in miscarea corpului.
Tabel Marimi:

Materiale


85% Polyamide
10% Polypropylene
5% Elastane
Compresie: Inalta
Izolatie: Usoara
Tehnologii:


Cohesion Wrap Technology


Este o tehnologie realizata special pentru sexul feminin si ofera un plus de suport muschilor si tesuturilor, diminuand simtitor impactul antrenamentului.
Neural Response Effect


Neural Response Effect este o compresie partiala care pune presiune pe nervii periferici, astfel mentinand organismul intr-o stare continua de pregatire si imbunatateste schimbul de impulsuri nervoase dintre creier si muschi. 
X-BIONIC Partial Kompression


Acest sistem este o compresie partiala care regleaza fluxul sangvin si hraneste tesuturile pastrand temperatura corpului.
SweatTraps


Pentru a preveni transpiratia excesiva inca de la inceput, echipa X-BIONIC a construit o structura in valuri a meterialului care conduce transpiratia catre suprafata unde este evaporata.
3D-BionicSphere System on the Back


Structura patentata X-Bionic garanteaza o aerisire eficienta iar astfel umezeala este preluata si indepartata rapid. Aerul cald este retinut cu ajutorul canalelor integrate si astfel temperatura corpului este mentinuta la un nivel optim.
SupportingRibs


Prin aceasta tehnologie, sanii sunt protejati in timpul activitatilor sportive printr-o absorbtie excelenta a impactelor si miscarilor.
3D-BionicSphere System in the Chest Area


In urma studiilor realizate, s-a demonstrat ca zona pieptului este cel mai bun loc pentru reglarea temperaturii corpului, rapid si eficient. Fara sa creeze senzatia de racire, aerul proaspat provenit din 3D-BionicSphere ajuta la scaderea temperaturii corpului in mod eficient prin intermediul unei structuri in forma de mici canale care transporta si modereaza aerul. Umezeala si aerul cald sunt evacuate prin aceasta structura fiind inlocuite cu aer proaspat.
37° CCR-Technology


37C CCr-Technology este tehnologia care mentine temperatura corpului la valoarea de 37C pentru o performanta ridicata.
X-Impact Technology


Tesatura X-Impact este speciala si realizeaza o compresie optima a muschilor, oferind performante imbunatatite prin reducerea vibratiilor, scaderea pulsului, cresterea eficientei cardio-vasculare, protejarea articulatiilor si a ligamentelor, sustinand astfel organismul in momentele dificile.

 
Heat Transfer Zone


HeatTransfer Zone este un sistem care asigura o temperatura corporala optima.
Air-Conditioning Channel


AirConditioning Channel este un sistem de aerisire care consta intr-o serie de canale care se invelesc in jurul corpului si care transporta in mod constant aerul cald si umezeala. Acestea ajuta aerul sa ajunga in zone care in mod normal nu sunt accesibile aerului proaspat. Datorita faptului ca pieptul este zona ideala pentru transferurile termice, sistemul AirConditioning Channel racoreste corpul fara a lasa in organism senzatia de frig. Zonele de izolatie asigura o aerisire imbunatatita in cazul modelului Extra Warm.
ISO-Pad


ISO-Pad asigura o buna protectie si incalzire a zonelor cu cele mai mari pierderi termice. Pernutele ISO-Pads sunt amplasate in zona muschilor fesieri si a soldului, mentinand o temperatura a corpului excelenta pentru continuarea activitatii.
Pockets


Aceasta tehnologie consta in cele 3 buzunare amplasate in partea din spate, care sunt accesibile fara sa impuna limite in miscare.
Instructiuni Spalare:


 

Este recomandat sa nu folositi detergent, clor sau balsam de rufe la spalare si sa intoarceti bluza pe dos.
Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER