SportsWorld.ro | Magazin online de Echipament Montan si Sportiv, Iarna, Ski, Drumetie

X-Bionic

Tricou X-Bionic Effektor Biking Powershirt

Cod produs: O020601

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pentru orice informatii suplimentare despre acest produs ne puteti suna la :0372.125.452
X-Bionic
Pret:
715,50 lei

Descriere

Tricoul de ciclism X-Bionic Effektor Biking Powershirt pentru barbati, creste performanta indiferent ca este vorba de un sportiv profesionist sau de un amator si ajuta la obtinerea unei mai bune conditii fizice. X-BIONIC Partial Kompression regleaza fluxul sangvin si hraneste tesuturile pastrand temperatura corpului. Cu ajutorul tehnologiei 3D-BionicSphere System in the Chest Area se regleaza temperatura din zona pieptului fara sa se creeze senzatia de racire iar aerul proaspat provenit din 3D-BionicSphere ajuta la scaderea temperaturii corpului in mod eficient prin intermediul unei structuri in forma de mici canale care transporta si modereaza aerul. Umezeala si aerul cald sunt evacuate prin aceasta structura fiind inlocuite cu aer proaspat. Tehnologia AirConditioning Channel este un sistem de aerisire constand intr-o serie de canale care se invelesc in jurul corpului si care transporta in mod constant aerul cald si umezeala, racorind corpul fara a lasa in organism senzatia de frig. SweatTraps este o tehnologie care previne transpiratia inca de la inceput, datorita structurii in valuri a materialului care conduce transpiratia catre suprafata unde este evaporata. Materialul cu structura in valuri a tehnologiei Iso-Shoulder, izoleaza zonele cu pierderi calorice maxime si mentine la un nivel excelent temperatura corpului. Neural Response Effect este o compresie partiala care pune presiune pe nervii periferici, astfel mentinand organismul intr-o stare continua de pregatire, imbunatatind schimbul de impulsuri nervoase dintre creier si muschi. In acest tricou nu trebuie sa va faceti griji in privinta caldurii deoarece aceasta este disipata cu ajutorul tehnologiei HeatTransfer Zone. Tricoul dispune de 3 buzunare in partea din spate iar accesul la aceastea se face foarte usor si fara sa impuna limite de miscare.
Tabel Marimi:

Compresie: Medie
Izolatie: Usoara
Materiale:


88% Poliamida
8% Elastan
4% Polipropilena
Tehnologii:


X-BIONIC® Partial Kompression


Acest sistem este o compresie partiala care regleaza fluxul sangvin si hraneste tesuturile pastrand temperatura corpului.
3D-BionicSphere® System in the Chest Area


In urma studiilor realizate, s-a demonstrat ca zona pieptului este cel mai bun loc pentru reglarea temperaturii corpului, rapid si eficient. Fara sa creeze senzatia de racire, aerul proaspat provenit din 3D-BionicSphere ajuta la scaderea temperaturii corpului in mod eficient prin intermediul unei structuri in forma de mici canale care transporta si modereaza aerul. Umezeala si aerul cald sunt evacuate prin aceasta structura fiind inlocuite cu aer proaspat.
Air-Conditioning Channel


AirConditioning Channel este un sistem de aerisire constand intr-o serie de canale care se invelesc in jurul corpului si care transporta in mod constant aerul cald si umezeala. Aceasta ajuta aerul sa ajunga in zone care in mod normal nu sunt accesibile aerului proaspat. Datorita faptului ca pieptul este zona ideala pentru transferurile termice, sistemul AirConditioning Channel racoreste corpul fara a lasa in organism senzatia de frig. Zonele de izolatie asigura o aerisire imbunatatita in cazul modelului Extra Warm.
3D-BionicSphere® System on the Back


Structura patentata X-Bionic garanteaza o aerisire eficienta iar astfel umezeala este preluata si indepartata rapid. Aerul cald este retinut cu ajutorul canalelor integrate si astfel temperatura corpului este mentinuta la un nivel optim.
SweatTraps®


Pentru a preveni transpiratia excesiva inca de la inceput, echipa X-BIONIC a construit o structura in valuri a meterialului care conduce transpiratia catre suprafata unde este evaporata. Reducerea si evaporarea transpiratiei este acum mai rapida multumita tehnologiei Evaporation Surface Expander.
Pockets


Aceasta tehnologie consta in cele 3 buzunare amplasate in partea din spate si care sunt foarte accesibile fara sa impuna limite in miscare.
Iso-Shoulder™


Datorita ISO-Shoulder materialul cu structura in valuri izoleaza zonele cu pierderi calorice maxime si mentine la un nivel excelent temperatura corpului.
Neural Response Effect


Neural Response Effect este o compresie partiala care pune presiune pe nervii periferici, astfel mentinand organismul intr-o stare continua de pregatire, imbunatatind schimbul de impulsuri nervoase dintre creier si muschi.
HeatTransfer Zone


Imbunatateste disiparea caldurii.
Instructiuni Spalare:


 

Este recomandat sa nu folositi detergent, clor sau balsam de rufe la spalare si sa intoarceti bluza pe dos.

Produse similare

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii?
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER